Kdz. Ereğli’ye spor parkı yapılıyor - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Aralık, 2016 07:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz. Ereğli’ye spor parkı yapılıyor

ZONGULDAK ’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal; Uzunkum Caddesi üzerinde ki sahil kenarına spor parkı projesinin yapımına başladıklarını söyledi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın gözde projelerinden biri olan spor parkı için çalışmalara başlandığını ifade etti.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri toplam 4 bin metre kare alana kurulacak spor parkının dev dalgalardan etkilenmemesi için önce dalgakıranlar yaparken, proje inşaatına da Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlandı.
Projenin yaklaşık 2 milyon TL’ye mal olacağını belirten Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal şu bilgileri verdi:
“Spor Parkı projesinde alan kodlaması ve dalgakıran yapımının ardından temel de atıldı.
Spor Parkı bünyesinde mini golf platformu, mini futbol alanı, sentetik buz pisti, tırmanma, kay-kay alanı, koşu ve yürüyüş parkurunun yanı sıra büfe, WC, Bebek bakım odası ve oturma alanları bulunacak. Spor Parkımız 7’den 70’e toplumun her kesiminin, ailelerin buluşma noktası olacak.
Ülke genelinde nadir sayıda bulunan böylesi bir projenin Karadeniz Ereğli’ye ayrı bir renk katacağına inanıyorum.
Projenin ilçemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.”
Başkan Uysal, spor parkını Nisan-Mayıs aylarına kadar tamamlayıp hizmete açmayı planladıklarını anlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta yesil sahada cifte mutluluk qaraybj7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta yeşil sahada çifte mutluluk

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde Süper Amatör Lig’e yükselme maçında Muslu Belediyespor’da forma giyen Birkan Şengün, takımın 2 golünü kaydettiği maç sonunda kız arkadaşı olan Edanur Keserci’ye evlilik teklifi ederek yüzük taktı.

Filyos Sentetik Stadyumu’nda oynanan Muslu Belediyespor ile Çaycumagücüspor’un Süper Amatör Lig’e yükselme maçı sonrasında yeşil sahada ilginç görüntüler yaşandı. Muslu Belediyespor’un 23 numaralı futbolcusu Birkan Şengün, 2-1 galip geldikleri maçta takımın gollerini kaydetti.

Maçtan galip ayrılan Muslu Belediyespor takımı ve futbolcuları sevinçlerini yaşadığı sırada Birkan Şengün, kız arkadaşı Edanur Keserci’yi sahaya getirerek takım arkadaşlarınında hazır bulunduğu sahada yüzük taktı ve evlilik teklifi etti. O sırada tribünde olan taraftarlar ise ’Benimle evlenirmisin’ pankartı açarak Birkan Şengün ve Edanur Keserci çiftine destek verdi. Şengün’ün kız arkadaşı Edanur Keserci ise beklemediği bir olayla karşılaşırken şaşkına uğrayınca erkek arkadaşı Birkan Şengün’ün teklifi karşısında ‘Evet’ yanıtı verdi.

Evlilik teklifinin ardından duygu ve düşüncülerini paylaşan Birkan Şengün, “Benim için çok güzel bir gün. Sağ bek olarak maça geçtiğimde ilk golümü attım ve sonrasında forvete geçerek de gereğini yaptım. İki gol ile maçı aldık, takımca herkes güzel oynadı. Kız arkadaşıma da evlilik teklifi ettim. İki kutlama bir arada oldu. Şu an hayatımın en güzel günü. Tüm takımı tebrik ederim” dedi.

Evlilik teklifini erkek arkadaşı Birkan Şengün’den alan Edanur Keserci ise, “Ben çok mutluyum ve şaşkınım. Birkan’ı ve bizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin