Yusuf Korkmaz tarafından
24 Ocak, 2024 10:47 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

KBÜ’lü akademisyene üçüncülük ödülü

Karabük Üniversitesi Eskipazar Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Cihan Bayraktar, Gazi Üniversitesi Araştırma Geliştirme Kurum Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “97. Yıl En Başarılı Doktora Tezi Ödül Töreni”nde “Endüstri 4.0 İçin Bir Anomali Tespit Sistemi Çerçeve Geliştirilmesi” doktora tezi ile Bilişim Enstitüsü kategorisinde üçüncülük ödülünü aldı.

Karabük Üniversitesi Eskipazar Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Cihan Bayraktar, Gazi Üniversitesi Araştırma Geliştirme Kurum Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “97. Yıl En Başarılı Doktora Tezi Ödül Töreni”nde “Endüstri 4.0 İçin Bir Anomali Tespit Sistemi Çerçeve Geliştirilmesi” doktora tezi ile Bilişim Enstitüsü kategorisinde üçüncülük ödülünü aldı. Gazi Üniversitesi Rektörlük Mimar Kemaleddin Salonunda yapılan törene Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, akademik ve idari birim yöneticileri, öğretim üyeleri, öğrenciler ve konuklar katıldı. Törende konuşan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, nitelikli bilimsel yayınların sayısını artırmak, üniversitelerimizin uluslararası görünürlüğünü ve saygınlığını yükseltmek, ülkemizin sosyal, ekonomik ve endüstriyel gelişme için ihtiyaç duyduğu nitelikli beşeri sermayeyi artırmak adına yoğun bir gayret gösterdiklerini belirtti. YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, bu doğrultuda üniversitelerin kalite süreçlerini çok yakından takip ettiklerini ve üniversiteleri bu gayretleri sebebiyle desteklediklerini kaydetti. Açılış konuşmalarının ardından En Başarılı Doktora Tezi Yarışması’nda dereceye giren tez sahiplerine ve danışmanlarına ödülleri verildi. Yapılan değerlendirmelerin ardından “Endüstri 4.0 İçin Bir Anomali Tespit Sistemi Çerçeve Geliştirilmesi” doktora tezi ile Danışmanlığını Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hadi Gökçen’in yürüttüğü, Karabük Üniversitesi Eskipazar Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Cihan Bayraktar, Bilişim Enstitüsü kategorisinde üçüncülük ödülünü aldı. Eskipazar Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Cihan Bayraktar, “Gazi Üniversitesi 97. Yıl En Başarılı Doktora Tez Ödülleri Yarışmasında, Gazi Üniversitesi Bilişim Enstitüsü Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümünde tamamladığım “Endüstri 4.0 için Bir Anomali Tespit Sistemi Çerçeve Geliştirilmesi” isimli tez ile üçüncülük ödülünü aldım. Böyle değerli bir ödüle layık görüldüğüm için kendi adıma ve üniversitemiz adına gururluyum. Öncelikle, tez çalışmam süresince ilgi ve katkılarıyla beni yönlendiren ve bu ödülü kazanmamda büyük emeği olan değerli danışmanım, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hadi Gökçen’e sonsuz teşekkürlerimi iletirim. Ayrıca beni bu ödüle layık gören, değerlendirme jürisi üyelerine ve doktora eğitimim boyunca gösterdiği sabırdan ve verdiği desteklerden dolayı, değerli eşim Havva Bulut Bayraktar’a çok teşekkür ederim” dedi. (Yusuf Korkmaz)  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
03 Ekim, 2025 14:34 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

AK Parti Kadın Kolları Üst Düzey Heyeti Karabük’te

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili  Tuğba Işık Ercan, Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Emel Gözükara Durmaz ile MKYK Üyeleri  Hatice Çakmak ve Mine Meydancı, Karabük’te bir dizi temaslarda bulundu.

Heyet, ziyaret programına AK Parti Karabük İl Başkanlığı ile başladı. Burada İl Başkanı Ferhat Salt ile teşkilat çalışmaları, kadınların siyasetteki öncü rolü ve Türkiye Yüzyılı vizyonu üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Salt, “AK Kadınların fedakarlıklarıyla, inançla ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için kıymetli Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

İl Başkanlığı ziyaretinin ardından heyet, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya  ile bir araya geldi. Görüşmede belediye hizmet anlayışı ve kadınların şehir hayatına katkıları ele alındı. Başkan Çetinkaya, “Birlik ve dayanışma ile şehrimizi daha güçlü yarınlara taşırken, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuna katkı sunmaya kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

blank

 VALİ MUSTAFA YAVUZ’A ZİYARET

AK Parti Kadın Kolları heyeti son olarak Karabük Valisi Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret etti. Ziyarete Karabük Milletvekilleri  Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Cem Şahin’in eşi Esra Şahin, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Kadın Kolları Başkanı  Hülya Uluçay ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Vali Mustafa Yavuz, nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan da ev sahipliği ve misafirperverliklerinden ötürü Vali Yavuz’a teşekkürlerini iletti.

blank
Bizi sosyal medyadan takip edin