blank
Asuman Doğan tarafından
05 Şubat, 2025 10:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KBÜ’den Kurumsal Paydaş İşbirliği Protokolü

Karabük Üniversitesi ile Kastamonu Üniversitesi Arasında Sosyalfest Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolü imzalandı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Kastamonu Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı ziyaret etti. Görüşmede, iki üniversite arasında akademik, bilimsel ve kültürel iş birliğinin geliştirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Özellikle Sosyalfest 2025 kapsamında gerçekleştirilebilecek ortak çalışmalar üzerinde durularak değerlendirmeler yapıldı.

Görüşmenin ardından Rektörler Prof. Dr. Fatih Kırışık ve Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal tarafından “Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolü” imzalandı. 

Protokol kapsamında, Kastamonu Üniversitesinin de aralarında bulunduğu kurumsal paydaşların festivale sağlayacağı uygulama desteği, alan desteği, iletişim ve tanıtım desteği ile mali ve finansman desteği yer alıyor. 

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık yaptığı açıklamada, iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sosyalfest’in akademik ve sosyal katkılarına dikkat çekti. Ayrıca, gösterilen ilgi ve misafirperverlik için Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a teşekkür etti. 

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ise iki üniversite arasındaki akademik dayanışmanın önemine dikkat çekerek, ziyaretlerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür etti.

Protokolün ardından her iki rektör, karşılıklı iyi dileklerini paylaşarak Sosyalfest 2025’in başarıyla gerçekleştirilmesi için temennilerde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Ocak, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Firari FETÖ hükümlüsü yakalandı

Kastamonu’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, polis ekiplerince yakalanarak tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü ve Abana İlçe Emniyet Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucu hakkında FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Z.A.Ş. isimli şahıs yakalandı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Z.A.Ş. tutuklandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin