Reklam
Reklam
67a318c9c329c
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
05 Şubat, 2025 10:52 tarihinde yayınlandı
0

KBÜ’den Kurumsal Paydaş İşbirliği Protokolü

Karabük Üniversitesi ile Kastamonu Üniversitesi Arasında Sosyalfest Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolü imzalandı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Kastamonu Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı ziyaret etti. Görüşmede, iki üniversite arasında akademik, bilimsel ve kültürel iş birliğinin geliştirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Özellikle Sosyalfest 2025 kapsamında gerçekleştirilebilecek ortak çalışmalar üzerinde durularak değerlendirmeler yapıldı.

Görüşmenin ardından Rektörler Prof. Dr. Fatih Kırışık ve Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal tarafından “Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolü” imzalandı. 

Protokol kapsamında, Kastamonu Üniversitesinin de aralarında bulunduğu kurumsal paydaşların festivale sağlayacağı uygulama desteği, alan desteği, iletişim ve tanıtım desteği ile mali ve finansman desteği yer alıyor. 

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık yaptığı açıklamada, iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sosyalfest’in akademik ve sosyal katkılarına dikkat çekti. Ayrıca, gösterilen ilgi ve misafirperverlik için Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a teşekkür etti. 

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ise iki üniversite arasındaki akademik dayanışmanın önemine dikkat çekerek, ziyaretlerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür etti.

Protokolün ardından her iki rektör, karşılıklı iyi dileklerini paylaşarak Sosyalfest 2025’in başarıyla gerçekleştirilmesi için temennilerde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda kacakcilik operasyonu 2 gozalti GniDtEB9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 12:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da kaçakçılık operasyonu: 2 gözaltı

Bolu’da jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen yol kontrolü ve arama faaliyetinde durdurulan araçta 9 bin 700 adet içi tütün doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen yol kontrol ve arama faaliyetinde, bir şüpheliye ait araç durduruldu. Araçta yapılan aramada, yurda yasa dışı yollarla getirildiği tespit edilen 9 bin 700 adet içi tütün doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, olayla ilgili 2 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin