Reklam
Reklam
8BIN jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
03 Temmuz, 2024 14:23 tarihinde yayınlandı
0

KBÜ’den 8 bin 708 Öğrenci Mezun Oldu

Karabük Üniversitesinde  2023-2024 Akademik yılında yaklaşık 9 bin öğrenci mezun oldu. Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Fakülteler, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarında düzenlenen mezuniyet törenlerinde öğrenciler, mezuniyet coşkusunu aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte yaşadı.

Karabük Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 650, Başak Cengiz Mimarlık Fakültesi 88, Diş Hekimliği Fakültesi 63, Edebiyat Fakültesi 738, Fen Fakültesi 60, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 290, İslami İlimler Fakültesi 322, İşletme Fakültesi 336, Mühendislik Fakültesi bin 442, Orman Fakültesi 24, Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi 180, Safranbolu Turizm Fakültesi 65, Sağlık Bilimleri Fakültesi 846, Teknoloji Fakültesi 188, Tıp Fakültesi 82, Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 133, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bin 431, Adalet Meslek Yüksekokulu 269, Eflani Meslek Yüksekokulu 70, Eskipazar Meslek Yüksekokulu 76, Safranbolu Şefik Yılmaz Dizdar Meslek Yüksekokulu 640, TOBB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 630 ve Yenice Meslek Yüksekokulu 85  olmak üzere düzenlenen mezuniyet törenlerinde 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında 8 bin 708 öğrenci, mezuniyet coşkusu yaşadı. Mezun öğrenciler, mutluluklarını aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte yaşadı.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Fakülteler, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarında düzenlenen mezuniyet törenleri, öğrencilerin ve ailelerinin gurur ve mutluluk dolu anlarına sahne oldu.

Mezuniyet törenlerine katılan Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. Elif Çepni ve Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş dereceye giren öğrencilere başarı belgelerini takdim etti.

Rektör Kırışık ve Rektör Yardımcıları katıldıkları mezuniyet törenlerinde mezun olan öğrencilerin hayatlarında yeni bir sayfa açtıklarını belirterek, mezun öğrencilere başarılar diledi. Öğrenciler, mezuniyetlerini keplerini havaya fırlatarak kutladı ve hatıra fotoğrafları çekildi.

KBU mezun jpg

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzondan sel felaketinin yasandigi havzaya yardim eli hB824KB9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’dan sel felaketinin yaşandığı Havza’ya yardım eli

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, dün meydana gelen selden etkilenen Samsun’un Havza ilçesinde yürütülen çalışmalara destek veriyor.

Havza’da dün akşam saatlerinde Hacı Osman Deresi ile Tersakan Deresi’nin taşması sonucu ilçeyi sel aldı. Çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kaldı, araçlar sürüklendi. Yaşanan afetin ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, anında harekete geçerek gece saatlerinde olay yerine ulaştı. Bölgeye sevk edilen personel ve iş makineleri, afetin ilk saatlerinden itibaren sahada görev alırken, olumsuzlukların giderilmesi adına koordineli çalışmaya devam ediyor. Özellikle su baskınlarının yaşandığı alanlarda tahliye işlemleri sürdürülürken, altyapı hatlarının yeniden işler hale getirilmesi için ekipler aralıksız çalışıyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, afetlerden etkilenen vatandaşlara “Geçmiş olsun” dileklerini ileterek, “Karadeniz’in insanı zor günlerde birbirinin yanında olmayı bilir. Samsun’da yaşanan sel felaketinin ardından ekiplerimizi hiç vakit kaybetmeden bölgeye yönlendirdik. Komşu şehrimizin yaralarını sarmak için tüm imkanlarımızla sahadayız. Bu dayanışma, sadece bir kamu hizmeti değil aynı zamanda gönül birlikteliğidir. Karadeniz’in gücü birlikten, kardeşlikten ve yardımlaşmadan gelir. Ekiplerimiz ihtiyaç duyulduğu sürece bölgede çalışmalarını sürdürecek” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin