KBÜ'de "Sağlık Bakım Hizmetlerinin Yönetimi" söyleşisi düzenlendi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mayıs, 2025 23:44 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ’de “Sağlık Bakım Hizmetlerinin Yönetimi” söyleşisi düzenlendi

Karabük Üniversitesi’nde (KBÜ) düzenlenen kariyer söyleşisinde, hemşirelikte yönetim alanındaki kariyer fırsatları ve sağlık hizmetlerinde liderliğin önemi ele alındı.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından, Hemşirelikte Yönetim dersi kapsamında “Sağlık Bakım Hizmetlerinin Yönetimi” konulu kariyer söyleşisi gerçekleştirildi.
Söyleşinin açılış konuşmasını yapan Dekan Yardımcısı Güngör, sağlık hizmetlerinin yönetimi alanının hemşirelik mesleğinde giderek artan bir öneme sahip olduğunu ve bu alanın önemli bir kariyer fırsatı sunduğunu vurguladı.
15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Müslüm Kuzu, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Güngör, Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tuğba Aydın Yıldırım, akademisyenler ve öğrenciler katılım sağladı.
Program çerçevesinde Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Müyesser Demir ve yönetim ekibinde yer alan koordinatörler Hatice Gökkaya, Nurcan İnal, Melek Kaya ve Zeynep Madak konuk konuşmacı olarak yer aldı. Konuşmacılar, kendi kariyer yolculuklarını ve yöneticilik deneyimlerini öğrencilerle paylaşarak, sağlık hizmetlerinde liderlik ve yönetim becerilerinin önemine dikkat çektiler.

AW447829 03
AW447829 02
Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesinde yurutulen sorusturmada gozaltina alinan 3 kisi serbest birakildi Euubdb2e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi’nde yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Dün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı.

Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı. Jandarma ekipleri belediye binasında yaklaşık 5 saat süren çalışmalarını tamamladı. Ekipler tarafından önemli evrak ve bilgisayarlar torbalarla Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürüldü.

3 isim de serbest bırakıldı

il Jandarma Komutanlığı’nda gözaltı işlemleri tamamlanan CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız öğle saatlerinde Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılıkta ifade işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin