blank
Haber Merkezi tarafından
05 Ağustos, 2025 12:32 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KBÜ’de 15 Temmuz Ruhunu Yansıtan Dijital Tasarımlar Ödüllendirildi

Karabük Üniversitesinde düzenlenen “15 Temmuz Dijital Tasarım Yarışması”nda üniversite öğrencileri, millî birlik ve demokrasi temalarını yaratıcı projelere dönüştürdü.

Yarışma sonucunda, özgün fikirleri ve etkileyici görsel anlatımlarıyla öne çıkan projeler ödüllendirildi.

Karabük Üniversitesi Safranbolu Başak Cengiz Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen “15 Temmuz Dijital Tasarım Yarışması”, öğrencileri dijital sanat yoluyla düşünmeye ve üretmeye teşvik etti. Yarışmada öğrenciler, tasarımları aracılığıyla demokrasi, millî birlik ve toplumsal dayanışma gibi değerlere dikkat çekti.

Yarışmaya başvuran projeler; özgünlük, mesaj gücü, teknik yeterlilik ve estetik bütünlük kriterleri çerçevesinde titizlikle değerlendirildi. Jüri değerlendirmesi sonucunda, Mimarlık Fakültesi öğrencisi Semih Burak Demir birincilik ödülüne layık görüldü. İkincilik ödülü Ilgaz Atalay, Sertaç Demir ve Berkant Gökbel’e verilirken; üçüncülük ödülünün sahibi Bengüsu İnce oldu.

Safranbolu Başak Cengiz Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Selma Çelikyay, yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik ederek gösterdikleri duyarlılık ve özverili çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti; dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
05 Ağustos, 2025 12:34 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenice’de Yol ve Kaldırım İşgallerine Karşı Denetim

Yenice Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yol ve kaldırım işgallerine karşı denetim gerçekleştirdi.

Kamuya ait alanların yayalar ve araçlar tarafından güvenli ve düzenli şekilde kullanılmasını sağlamak amacıyla yapılan denetimlerde, kurallara aykırı şekilde kaldırım ve yol işgali yapan esnaflara uyarılarda bulunuldu.

Belediye Yetkilileri, özellikle vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkileyen uygulamalara karşı müsamaha gösterilmeyeceğini vurgularken, bu tür işgallerin hem trafik güvenliğini hem de yaya geçişlerini zorlaştırdığına dikkat çekti. Yenice Belediyesi'nden yapılan açıklamada, halkın ulaşım konforunun artırılması ve kamu düzeninin korunması adına denetimlerin aralıksız sürdürüleceği belirtildi. Belediye, esnaftan da bu konuda duyarlılık beklediklerini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.