Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Şubat, 2024 13:59 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KBÜ ile Ordu Üniversitesi arasında SOSYALFEST protokolü

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş ile akademik iş birliği protokolü ve 2-3 Mart 2024 tarihlerinde KBÜ ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali (SOSYALFEST) kurumsal paydaş iş birliği protokolünü imzaladı. Rektör Baş ile görüşen Kırışık'a rektör yardımcıları Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. Elif Çepni, Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm eşlik ederken, görüşmede, akademik iş birliği kapsamında iki üniversite arasında çeşitli alanlarda ortak araştırmalar, projeler ve etkinlikler düzenlenmesi, ortak lisans ve yüksek lisans programları gibi akademik faaliyetler konusu ele alındı. KBÜ'den yapılan açıklamada, yapılan SOSYALFEST kurumsal paydaş görüşmesinde iki üniversite arasında Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali çerçevesinde yapılabilecek iş birliği konusunda görüş alışverişinde bulunulduğu, SOSYALFEST üzerinde değerlendirmeler yapıldığı belirtildi. Açıklamada, KBÜ Rektörü Kırışık, Ordu Üniversitesi Rektörü Baş ile akademik iş birliği protokolü ve SOSYALFEST kurumsal paydaş iş birliği protokolü imzaladığı kaydedilerek, kurumsal paydaş işbirliği protokolü çerçevesinde Ordu Üniversitesinin SOSYALFEST’e uygulama desteği, alan desteği, iletişim ve tanıtım desteği, mali ve finansman desteği başlıklarının en az iki ya da üçünde destek vereceği aktarıldı.   blank

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mart, 2025 12:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da Ramazan coşkusu: Çocuklar eğlendi, gelenekler yaşatıldı

Taşköprü Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde doyasıya eğlenen çocuklar renkli anlara sahne oldu.
Taşköprü Belediyesi tarafından iftar sonrası açık hava düğün salonunda gerçekleşen etkinliklerde, klâsik Ramazan ruhu canlandırılırken, çocuklar için cümbüş dolu bir akşam hazırlandı. Animasyon şovları, oyun kümeleri, yüz boyama aktiflikleri ve ikramlarla zenginleşen program, bilhassa minik iştirakçilerden büyük ilgi gördü. Pamuk şeker ve patlamış mısır ikramlarının yapıldığı aktiflikte eğlenceli dakikalar yaşandı.
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Ramazan ayı boyunca cuma günleri saat 20.30’da düzenlenecek etkinliklerle, çocukların keyifli vakit geçirmesi ve geleneklerin yaşatılmasını amaçladıklarını belirtti.
Başkan Arslan, "Ramazan ayının manevi atmosferini daima birlikte yaşarken, çocuklarımızın sevinciyle daha da güzelleşiyoruz. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak düzenlediğimiz Ramazan Aktiflikleri kapsamında bu akşam, miniklerimizin memnunluk dolu anlarına şahitlik ettik. "Nerede o eski Ramazanlar?" derken, iftar sonrası meydanları dolduran çocuk sesleriyle geçmişe hoş bir seyahat yaptık. Birbirinden eğlenceli şovlar, oyun kümeleri ve elbette patlamış mısır ile pamuk şeker ikramlarımızla unutulmaz bir gece yaşadık. Yüz boyama etkinliklerinden keyifli oyunlara kadar çocuklarımızın doyasıya eğlendiği bu hoş akşamda, onların gülümsemesi bizler için en büyük memnunluk oldu. Sevgili çocuklar ve değerli ailelerimiz, hepinize iyi geceler diliyorum. Ramazan ayı boyunca her cuma saat 20.30’da açık hava düğün salonumuzda buluşmaya devam edeceğiz. Bu hoş anları bizlere yaşatan değerli animasyon takımımıza teşekkürlerimi sunuyorum" sözlerini kullandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.