KBÜ ile MEDİKAR Hastanesi arasında protokol - Karabük Haber Postası
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
18 Ocak, 2024 12:37 tarihinde yayınlandı
0
1

KBÜ ile MEDİKAR Hastanesi arasında protokol

Karabük Üniversitesi (KBÜ) öğrencileri, üniversite personeli ile personelin eş ve çocukları, imzalanan protokol ile sağlık hizmeti ihtiyaçlarında Özel MEDİKAR Hastanesinden indirimli faydalanabilecek.

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ile Özel MEDİKAR Hastanesi Genel Koordinatörü ve Başhekimi Op. Dr. Gürol Şahin tarafından imzalanan Sağlık Hizmeti Protokolü ile KBÜ personeli ile personelin eş ve çocukları, poliklinik muayene hizmetlerinde uygulamış olduğu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hasta payı fiyatları üzerinden yüzde 15 indirim, hastanenin ameliyat ve otelcilik hizmetlerinde uygulamış olduğu SGK hasta payı fiyatları üzerinden yüzde 10 indirimden yararlanacak.
Ayrıca imzalanan bir diğer Sağlık Hizmeti Protokolü ile KBÜ Lisans ve Ön Lisans öğrencileri poliklinik muayene hizmetlerinde uygulamış olduğu SGK hasta payı fiyatları üzerinden yüzde 50 indirim, hastanenin ameliyat ve otelcilik hizmetlerinde uygulamış olduğu SGK hasta payı fiyatları üzerinden yüzde 10 indirimden yararlanacak.
KBÜ Rektörü Kırışık ile Başhekim Şahin imzalanan indirim sözleşmesinin öğrenci ve çalışan tüm personele hayırlı olmasını diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
GGG
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
31 Mart, 2026 10:31 tarihinde yayınlandı
0
0

KARDEMİR’de üst düzey ayrılık

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri A.Ş.’de (KARDEMİR) önemli bir yönetim değişikliği yaşandı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Demirhan, görevinden istifa etti.

KARDEMİR tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan resmi açıklamada, Demirhan’ın hem başkan vekilliğinden hem de yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldığı duyuruldu. Açıklamada, “Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Ömer Demirhan, Yönetim Kurulu üyeliğinden istifaen ayrılmıştır” ifadesi kullanıldı.

Demirhan’ın istifasının ardından boşalan yönetim kurulu üyeliği için yeni bir ismin atanması bekleniyor. Konuya ilişkin gelişmelerin önümüzdeki günlerde netlik kazanması öngörülüyor.(İhsan Ersözlü)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin