DÜZCE(İHA) – Düzce’nin Yeşilyayla mevkiinde otomobilin dinlenme tesislerine girerken kontrolden çıkması sonucu meydana gelen kazada hastaneye kaldırılan 2 kişi kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Anadolu Otoyolu Yeşilyayla mevkiinde sürücü Coşkun D. idaresindeki 68 ADR 024 plakalı Seat marka otomobil dün akşam saatlerinde dinlenme tesisine girmek isterken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere saplandı. Kazada ağır yaralı olarak Sakarya ili Hendek ilçesi devlet hastanesine kaldırılan Gökhan Dinç (35) ile Meva Dinç (5) yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Kazadan acı haber geldi
Kozlu’da şehit babaları unutulmadı
Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.
Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.
Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

