Kaza süsüyle eşini ve çocuğunu öldürdükten sonra intihar eden doktor Samsun’da toprağa verildi - Karabük Haber Postası
kaza susuyle esini ve cocugunu oldurdukten sonra intihar eden doktor samsunda topraga verildi cOwWKytA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Aralık, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Kaza süsüyle eşini ve çocuğunu öldürdükten sonra intihar eden doktor Samsun’da toprağa verildi

Samsun’da kaza süsüyle eşini ve çocuğunu öldürdükten sonra kaldığı Elazığ Ceza İnfaz Kurumu’nda intihar eden doktor Serdar Kıyak, Samsun’da toprağa verildi.

Samsun’un Bafra ilçesinde arabanın Kızılırmak Nehri’ne uçtuğu kazada anne ile 3 yaşındaki çocuğu hayatını kaybetmiş, olaya kaza süsü veren Dr. Serdar Kıyak ise tutuklanmıştı. Bafra Kapalı Cezaevinde kendini asarak intihar teşebbüsünde bulunan ve akabinde Elazığ Ceza İnfaz Kurumu’na sevk edilen Kıyak, burada intihar etti. Ardından Samsun’a getirilen Dr. Kıyak’ın cenazesi Büyük Cami’de kılınan cenaze namazının akabinde Derecik Mezarlığı’na defnedildi.

Olayın geçmişi

Olay, 12 Eylül 2025 tarihinde Samsun’un Bafra ilçesi Asarkale mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Dr. Serdar Kıyak’ın kullandığı araba, yaklaşık 30 metre yükseklikten Kızılırmak Nehri’ne uçtu. Araçtan atlamayı başaran Serdar Kıyak, hafif yaralı olarak kurtuldu. Fakat araçta bulunan eşi Gülşah Karaman Kıyak ile 3 yaşındaki çocukları arabayla birlikte suya gömüldü. Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye dalgıcı tarafından anne ve çocuğun cansız vücutları sudan çıkarıldı. Başka gün anne ve oğlu son yolcuğuna uğurlanmış, cenaze merasiminde baba Serdar Kıyak bebeğinin battaniyesine sarılarak ağlamış ve “Oğlum” diye feryat etmişti.

Olayın akabinde grupların yaptığı inceleme ve soruşturma sonucunda, gözaltına alınan Dr. Serdar Kıyak’ın 16 Eylül 2025 günü çıkarıldığı Bafra Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince ’Eşe karşı tasarlayarak taammüden öldürme ve çocuğa ya da vücut yahut ruh bakımından kendisini savunamayacak altsoya karşı tasarlayarak taammüden öldürme’ hatalarından tutuklanmasına karar verilmişti. Tutuklanarak Bafra Kapalı Cezaevine gönderilen Kıyak, kendini asarak intihara teşebbüs etmesinin akabinde Elazığ Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na sevk edildi.

Kıyak, Elazığ’daki cezaevinde intihar etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda 23 nisan coskusu cocuklarin gosterileri ayakta alkislandi 4uZ65Cbn
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da 23 Nisan coşkusu: Çocukların gösterileri ayakta alkışlandı

Kastamonu’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuklar tarafından coşkuyla kutlandı. Çocukların sahnelediği gösteriler vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.

Kastamonu’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Merkez Spor Salonunda gerçekleştirilen törende çocuklar çeşitli gösteriler yaptı. Renkli görüntülere sahne olan törende, çocukların gösterileri vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı. Törende günün anlam ve önemine binaen konuşan Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, “Sevgili çocuklar; Sizler, milletimizin umut çiçekleri, aydınlık yarınlarımızın güçlü kollarısınız. Bu bakımdan sizlerin sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeniz, geleceğimizi köklü kültürümüzden ilhamla güçlü bir şekilde kurmanız, bilime, teknolojiye, sanata ve spora gelecekte yön vermeniz, al bayrağımızı en yücelerde dalgalandırmanız en büyük arzumuzdur. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeliyle sizleri, özgürce düşünen, inisiyatif alabilen, kendi toplumunun ve medeniyetimizin değerlerinden beslenen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı, akademik başarılarının yanı sıra, sporda, sanatta, bilim ve teknolojide yetenekli ve değerlerine bağlı gençler olarak yetiştirebilmektir. Böylece bugünün çocukları, yarının gençleri olarak sizler ülkemizin sadece zenginliği değil, gücünün ve değişen potansiyelinin kaynağı olacaksınız” ifadelerine yer verdi.

Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu, halkoyunları sahnelendi.

Törene Vali Meftun Dallı, Belediye Başkanı Hasan Baltacı, kurum, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin