Kaza ihbarına giden AFAD ekibinin aracı devrildi: 2 yaralı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
kaza ihbarina giden afad ekibinin araci devrildi 2 yarali ra2JOd5a
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ekim, 2024 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Kaza ihbarına giden AFAD ekibinin aracı devrildi: 2 yaralı

Karabük’te sıkışmalı trafik kazası ihbarına giden AFAD ekibinin aracının devrilmesi sonucu 2 personel yaralandı.

Kaza Karabük-Yenice kara yolu Yalnızca Tüneli’nde meydana geldi. Yenice ilçesine bağlı Yortan beldesinde meydana gelen sıkışmalı trafik kazası ihbarına giden M.B. idaresindeki 78 AF 056 plakalı AFAD aracı tünel içerisinde sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kazada sürücü ile M.Ö. isimli personel yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan Karabük AFAD Müdürü Mustafa Avcı olay yerine gelerek kaza ile ilgili bilgi aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
an
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
30 Nisan, 2026 09:57 tarihinde yayınlandı
0
0

Resmi Gazete’de atama kararları: Valiler ve emniyet müdürlerinde değişim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararları kapsamında, üst düzey kamu görevlerinde dikkat çeken değişiklikler yapıldı.

Yayımlanan karar doğrultusunda, Ankara Valisi Vasip Şahin görevden alınırken, yerine Yakup Canpolat atandı. Daha önce Aydın Valiliği görevini yürüten Canpolat’ın yeni görevine kısa sürede başlaması bekleniyor.

Öte yandan Nevşehir Valisi Ali Fidan, Emniyet Genel Müdürlüğü görevine getirildi. Bu atama, emniyet teşkilatındaki en üst düzey değişikliklerden biri olarak dikkat çekti.

Atama kararları yalnızca valiliklerle sınırlı kalmadı. Emniyet teşkilatında da geniş kapsamlı değişiklikler yapıldı. Bu kapsamda Mersin, Siirt, Konya, Yozgat, Manisa ve Elazığ il emniyet müdürleri görevden alınarak yerlerine yeni isimler atandı.

Ayrıca Adıyaman başta olmak üzere bazı illerde valilik görevlerinde de değişiklik yapıldığı öğrenildi. Yapılan atamalarla birlikte hem mülki idarede hem de emniyet teşkilatında kapsamlı bir yeniden yapılanmaya gidildiği değerlendiriliyor.

Uzmanlar, söz konusu değişikliklerin kamu yönetiminde etkinliği artırmayı ve sahadaki koordinasyonu güçlendirmeyi hedeflediğini belirtirken, yeni atanan isimlerin önümüzdeki süreçte uygulayacakları politikalar merak konusu oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin