Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Kasım, 2016 14:47 tarihinde yayınlandı
0

Kaymakamdan Genç Çiftçilere Hayırlı Olsun Ziyareti

 

Eskipazar Kaymakamı Murat Irgatoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın kırsal alanda istihdamı artırmak amacıyla uygulamaya koyduğu Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi programı kapsamında Eskipazar’da 1000’er m2 Kontrollü Örtü Altı Projesi uygulayan çiftçileri ziyaret ederek genç çiftçilere hayırlı olsun dedi.

Eskipazar’a bağlı Köyceğiz Köyünde Hasibe Çelik ve Hüsniye Çelik ’in seralarında incelemelerde bulunan Kaymakam Murat Irgatoğlu proje hakkında İlçe Gıda Tarım ve hayvancılık  Müdürü Dursun Küçükyılmaz ’dan bilgi aldı.  Kaymakam Irgatoğlu; Bakanlığın uygulamaya koyduğu projenin çok faydalı olduğunu, İlçede toplam 26 genç çiftçinin projelerinin destekleneceğini bildirdi ve projenin önümüzdeki yıllarda da uygulanmaya devam edeceğini belirterek, genç çiftçilere başarılar diledi.

Devlet olarak üretim yapan çiftçilerin yanında olmaya ve onları desteklemeye devam edeceklerinin altını çizen Kaymakam Murat Irgatoğlu;  İlçe Tarım Müdürlüğünün yapmış olduğu hizmetlerin etkinliğinin artırılarak,  tarımsal üretimin ve kırsaldaki istihdamın artması için her türlü gayretin gösterileceğini söyledi.

Proje uygulayan çiftçilerden Hasibe Çelik de  kendilerine bu desteği ve imkanı sağlayan devletin tüm birimlerine şükran duyduklarını ifade ederek,  Kaymakam Murat Irgatoğlu ’na yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür etti.

İlçe  Kaymakamı Murat Irgatoğlu son olarak İlçenin  tarımsal üretim bakımından Karabük’te ilk sırada yer aldığını, özellikle Eskipazar’da  doğal şartlarda üretilen sebzelerin hak ettiği ilgiyi görmeye başladığını, çevre il ve ilçe pazarlarında en çok tercih edilen ürünler olduğunu, önümüzdeki yıllarda uygulanacak projelerle Eskipazar’ın sebze üretiminde çok önemli bir yere geleceğini ifade etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
berberler ve kuaforler gununde anlamli ziyaret J3ulybKs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Berberler ve Kuaförler Günü’nde anlamlı ziyaret

Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık, 11 Mayıs Berberler ve Kuaförler Günü dolayısıyla kentte faaliyet gösteren berber ve kuaför esnafını ziyaret ederek günlerini kutladı.

Berber ve kuaförlük mesleğinin toplum yaşamında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Işık, esnafın talep ve önerilerini dinleyerek hayırlı işler temennisinde bulundu. Ziyaretlerde meslektaşlarıyla bir araya gelen Işık, sektörün gelişimi ve esnafın karşılaştığı sorunlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gün kapsamında çeşitli temaslarda da bulunan Işık, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç’ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde berber ve kuaför esnafının kent ekonomisine ve sosyal yaşama sunduğu katkılar ele alınırken, meslek grubunun karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Erol Işık, berberlik ve kuaförlük mesleğinin büyük emek ve özveri gerektirdiğini ifade ederek, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için fedakarca çalışan tüm berber ve kuaför esnafımızın 11 Mayıs Berberler ve Kuaförler Günü’nü kutluyorum. Esnafımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin