karabuk
İmsak 05:39
Güneş 07:03
Öğle 13:05
İkindi 16:20
Akşam 18:57
Yatsı 20:16
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
efa
Mustafa Akgün tarafından
10 Mart, 2026 13:21 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Kaymakam Ustaoğlu öğrencilerle iftarda buluştu

Eskipazar Kaymakamı Kübra Ustaoğlu, Eskipazar Çok Programlı Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan öğrencilerle iftar programında bir araya geldi.

İftar programı kapsamında öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Ustaoğlu, Ramazan ayının birlik ve beraberliği pekiştiren önemli bir zaman dilimi olduğunu belirterek tüm öğrencilere hayırlı bir Ramazan ayı temennisinde bulundu. Öğrencilerin sorun ve taleplerini de dinleyen Ustaoğlu, eğitim hayatında azim ve gayretle çalışmanın önemine vurgu yaptı. Öğrencilere derslerinde başarılar dileyen Kaymakam Ustaoğlu, hedeflerine ulaşmaları için disiplinli ve kararlı olmaları gerektiğini ifade etti.

Eskipazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar programına Kaymakam Kübra Ustaoğlu’nun yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Dağcıoğlu, İlçe Müftüsü Metin Çelebi, Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve öğrenciler katıldı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen iftar programı, öğrencilerle yapılan sohbetlerin ardından sona erdi. Programda öğrenciler, kendileriyle yakından ilgilenen protokol üyelerine teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

ww 1
Asuman Doğan tarafından
10 Mart, 2026 13:25 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Karabük’e 41 Milyon TL’lik Sosyal Kalkınma Yatırımı

Eğitimden tarıma, yaşlı ve engelli hizmetlerinden kadın istihdamına kadar birçok alanı kapsayan üç proje için imzalar atıldı. Karabük’e toplam 41 milyon TL’lik yatırım yapılacak, projelere yaklaşık 23 milyon TL hibe desteği sağlanacak.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) koordinasyonunda hazırlanan üç önemli proje için imzalar atıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından uygulanan ve BAKKA tarafından yürütülen 2025 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Karabük’ten sunulan üç projenin tamamı destek almaya hak kazandı.

Projelerin destek sözleşmeleri, Vali Oktay Çağatay başkanlığında düzenlenen törenle imzalandı. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programa kurum temsilcileri ve proje paydaşları katıldı.

Program kapsamında desteklenen projeler; Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülecek “Eğitim Kenti Karabük’te Nitelikli Mesleki Eğitim Projesi”, Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülecek “Karabük Aktif Yaşam Merkezi Projesi” ve Karabük Belediyesi tarafından yürütülecek “Katma Değerli Tarım ile Gelişiyoruz Projesi” oldu.

Toplam yatırım değeri 41 milyon TL olan projeler kapsamında yaklaşık 23 milyon TL hibe desteği sağlanacak. Projelerle birlikte Karabük’te mesleki ve teknik eğitim altyapısının güçlendirilmesi, gençlerin istihdam edilebilirliğinin artırılması, yaşlı ve engelli bireylerin sosyal yaşama daha aktif katılımının sağlanması ile katma değerli tarımsal üretimin geliştirilmesi hedefleniyor.

Karabük Valisi Oktay Çağatay törende yaptığı konuşmada, projelerin Karabük’ün sosyal kalkınmasına ve üretim kapasitesinin güçlenmesine önemli katkılar sağlayacağını belirterek, projelerin hazırlanmasında emeği geçen kurum ve paydaşlara teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.