Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Ekim, 2020 13:45 tarihinde yayınlandı
0

Kaymakam Türköz’den okullara ziyaret

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, ilçede yapımı devam eden okul inşaatları ile eğitime başlayan okulları ziyaret etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş ve Şube Müdürü Ayhan Yılmaz’ın eşlik ettiği Kaymakam Türköz, yapımı tamamlanmak üzere olan Safranbolu Kanuni Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu. 16 derslikli okul inşaatı hakkında Milli Eğitim Müdürü Gümüş’ten bilgi alan Türköz, incelemelerinin ardından Atatürk Anadolu Lisesini ziyaret ederek, Okul Müdürü Ercan Özcan’dan bilgi aldı.
Okulda bir süre incelemelerde bulunan Türköz, zümre toplantısı için okulda bulunan öğretmenler ile sohbet etti. Daha sonra Kanuni Ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam Türköz, yeni okul binasını gezerek, bilgi aldı. Daha sonra Bağlar Şehit Atilla Bodur İlkokulu’nu ziyaret eden Kaymakam Türköz, burada yüz yüze eğitim için okulda bulunan 1. sınıf öğrencileri ile buluştu ve bir süre sohbet etti. Okul Müdürü İrfan Yalçınkaya’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Türköz, son olarak Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Türköz, okulda bulunan EBA Destek Noktası, Z Kütüphane ve diğer birimleri gezdi. Okul Müdürü Numan Tarhan’dan bilgi alan Türköz, okullarda özveri ile çalışan yönetici, öğretmen ve destek personeline teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi

Bizi sosyal medyadan takip edin
barulu ogrenciler dogal golette kano egitimi aldi aF72xHZt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

BARÜ’lü öğrenciler doğal gölette kano eğitimi aldı

BARTIN (İHA) – Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Kutlubey Yerleşkesi’nde bulunan doğal gölette düzenlenen etkinlikte kano sporunun temel tekniklerini uygulamalı olarak öğrenirken doğayla iç içe eğitim deneyimi yaşadı.

Bartın Üniversitesinde sürdürülebilirlik vizyonu ve “Yeşil Kampüs” çalışmaları kapsamında öğrencilerin doğayla etkileşimini artırmaya yönelik etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencileri, Doç. Dr. Ayça Genç tarafından yürütülen Egzersiz ve Yaşam Koçluğu dersi kapsamında düzenlenen kano etkinliğine katıldı.

Kutlubey Yerleşkesi’nde eğitim ortamı olarak da kullanılan doğal gölette gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, kano sporunun temel tekniklerini uygulamalı olarak öğrenme fırsatı buldu. Etkinlikte kürek çekme teknikleri, denge kontrolü, yön verme ve ekip koordinasyonu gibi temel beceriler uygulamalı olarak anlatıldı.

Takım çalışması ve koordinasyon becerilerini geliştirme imkânı bulan öğrenciler, doğayla iç içe gerçekleştirilen etkinlik sayesinde hem sportif hem de akademik açıdan farklı bir öğrenme deneyimi yaşadı.

Farklı spor branşlarının tanıtılması ve antrenör adaylarının uygulamalı eğitim modeliyle yetiştirilmesi amacıyla düzenlenen etkinliğin, öğrencilerin mesleki gelişimlerine ve kişisel deneyimlerine katkı sağladığı belirtildi.

Bartın Üniversitesinin, yerleşkelerinde bulunan doğal ve yeşil alanları eğitim süreçlerine dâhil ederek öğrencilerin teorik bilgilerini uygulama ortamına taşımaya yönelik çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin