Reklam
Reklam

Kaymakam Murat’tan Yürüyüş Parkurlarında İnceleme

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Ağustos, 2016 14:54 tarihinde yayınlandı
0

 

Yenice  Kaymakamı Oğuz Cem Murat beraberinde Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürü Fahri Kara ile birlikte 17-18 Ekim 2009 tarihlerinde yapılan Yenice Ormanları Doğa Yürüyüş Parkur çalışmalarında bulunan işaretlemelerde incelemelerde bulundu.

Yenice  Kaymakamı Oğuz Cem Murat;  yaptığı açıklamada; Yürüyüş parkurları üzerinde yönlendirme tabelalarının yetersiz olduğunu ve  gelen ziyaretçilerin dinlenme ve su ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri konusunda yeni çalışmalar yapılması gerektiğini söyleyerek,  “Bu çalışmaların yapılması halinde ise gelen ziyaretçilerin Kavaklı Bölgesi Arboretum sahasına daha keyifli bir tatil geçirmeleri sağlanmış olacaktır” dedi.

Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat; Birlik Müdürü Fahri Kara  ile birlikte Arboretum ve Subatan şehir teras bölgesinde incelemelerde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin