Kaymakam Korkusuz Hane Ziyaretlerini Sürdürüyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ocak, 2023 14:54 tarihinde yayınlandı
0
0

Kaymakam Korkusuz Hane Ziyaretlerini Sürdürüyor

Eskipazar İlçe Kaymakamı  Furkan Korkusuz, düzenli olarak yaptığı hane ziyaretlerine Hamzalar ve Şevkiler köyünde vatandaşların evlerini ziyaret ederek devam etti.

Hamzalar köyü Merkez Mahallesinde ikamet eden Mustafa Arslan ve Şevkiler köyü Demirciler Mahallesinde ikamet eden Nevzat Kellecioğlu’nun evine misafir olan Kaymakam  Furkan Korkusuz, ziyaretler esnasında aileler ile sohbet edip onlarla yakından ilgilendi. Ailelerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Kaymakam  Korkusuz; “Hane ziyaretlerimizi mümkün olduğunca aksatmadan devam ettiriyor, vatandaşlarımızla hasbihal ediyoruz, varsa sıkıntıları, ilk elden Devletimizin imkânlarıyla çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz ve en önemlisi de Devletin, her zaman yanlarında olduğunu hissettirmeye çalışıyoruz. Ailelerimize misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum” dedi.

Kaymakam Furkan  Korkusuz’a hane ziyaretlerinde  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü  Ahmet Bostan  da eşlik etti. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
minikler icin universitede senlik KLWgSXvF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Minikler için üniversitede şenlik

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde küçük çocuklar hem öğrendiler, hem de gönüllerince eğlendiler

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çocukların sosyal gelişimine katkı sağlamak hedefiyle bir dizi etkinlik düzenlendi. BARÜ Okul Öncesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü, Çocuk Gelişimi Programı, Çocuğun 100 Dili Kulübü ile Çocuk Gelişimi Kulübü iş birliğinde gerçekleştirilen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde çocuklar hem eğlendi hem öğrendi.

Kutlubey Yerleşkesi İİBF-Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda mini konser ile başlayan programda konuşan BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, çocukların bayramını kutladı. Rektör Akkaya, “23 Nisan, dünyada çocuklara ithaf edilen ilk ve tek bayram olma özelliği taşımaktadır. Bu da ülkemizde çocuklara duyulan güvenin ve değerin en önemli göstergesidir. Bugün burada dramadan müziğe sanatın değişik alanlarında çocuklarınız bir dünyayı keşfedecek. Bu vesileyle herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Çocuk şenliğine Bartın’daki çeşitli okullardan katılan yüzlerce öğrenci, eğitici atölye ve etkinliklerle yeni deneyimler kazandı. Yüz boyama, dans gösterileri ve meslek tanıtımı faaliyetleri ile çocuklar doyasıya eğlendi. Şenlik, çocuk konseri ve gölet alanında gerçekleştirilecek etkinliklerle devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin