Reklam
Reklam
kaymakam koksal sehit aileleri ile gaziler icin iftar yemegi verdi lgNSBVa4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Şubat, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0

Kaymakam Köksal, Şehit aileleri ile gaziler için iftar yemeği verdi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, kaymakamlık tarafından şehit aileleri ve gazilerin katılımıyla iftar programı düzenlendi. Alaplı bir restoranda düzenlenen programda Kaymakam Selçuk Köksal, yemek öncesinde masaları dolaşarak şehit aileleri ve gazilerle ile bir süre sohbet etti. Yemek sonrasında İlçe Müftüsü Dr. Yılmaz Çelik tarafından yemek duası yaptı.

Kaymakam Selçuk Köksal yemek programında yaptığı konuşmada, Çanakkale savaşlarının tarihimizdeki öneminden bahsederek, vatanımızda huzur içerisinde yaşıyorsak vatanımız uğrunda canlarını feda eden şehitlerimizin ve bu uğurda büyük kahramanlık gösteren gazilerimizin sayesinde olduğunu ifade etti. Kaymakam Köksal, katılımlarından dolayı tüm şehit aileleri ve gaziler ile ailelerine teşekkür ederek milletimizin ve devletimizin her zaman şehitlerimiz ve onların bizlere emaneti olan şehit yakınlarının ve gazilerimizin yanında olduğunu ifade etti. İftar programına Kaymakam Selçuk Köksal yanı sıra, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gümeli Belediye Başkanı Aytaç Tosun, Cumhuriyet Başsavcı Anıl Öztürk, Alaplı Savıcı Ali Çakmak, Daire Müdürleri daire amirleri, şehit aileleri, gazi ve gazi aileleri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin