Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Ağustos, 2022 12:33 tarihinde yayınlandı
0

Kaymakam Güneş’ten Köy ve Hane Ziyaretleri

Eflani Kaymakamı Büşra Güneş, rutin olarak gerçekleştirdiği hane ziyaretleri kapsamında İlçeye  bağlı Bostancı Köyü sakinleri ile bir araya geldi ardından köy sakinlerinden iki aileyi ikametlerinde ziyaret etti.

Hane ziyaretlerinde bulunduğu ailelerle bir süre sohbet eden Kaymakam Büşra Güneş, vatandaşların talep ve dertlerini dinleyerek, isteklerini sordu.

Kaymakam Büşsya Güneş ziyaretlerde yaptığı kısa değerlendirmesinde; Vatandaşların dertlerini anlatmak için kendilerine gelmesini beklemek yerine bu tür çat kapı aile ziyaretleriyle kendilerinin vatandaşın ayağına giderek dertlerini dinleyip taleplerini almaya devam edeceklerini belirtti.

kaymakam Büşra Güneş’in ziyaretlerine;  Köy Muhtarı Vasfi Karagözoğlu’nun yanı sıra İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Yılmaz, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü İlhan Korkut da Kaymakamımıza eşlik etti. (Halil Kızılyer)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
canikte mangala coskusu hwMl7gXc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Canik’te mangala coşkusu

Samsun’un Canik ilçesinde düzenlenen geleneksel Canik Mangala Turnuvası, yoğun katılımla renkli görüntülere sahne oldu.

Canik Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Canik Mangala Turnuvası’nda aileler ve gençler birincilik için kıyasıya mücadele etti. “Bağımsız Gelecek” temasıyla düzenlenen turnuvada, bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturulurken aile içi iletişimin güçlendirilmesi hedeflendi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, turnuvaya ilişkin yaptığı açıklamada, Canik Mangala Turnuvası’nı her yıl farklı temalarla düzenlemeyi sürdürdüklerini belirterek, “Canik Mangala Turnuvamızla ailelerimizle buluştuk, gençlerimizin sevincine ortak olduk. Tarihi akıl, zekâ ve strateji oyunumuz Mangala’nın etrafında buluştuğumuz turnuvamızı bu yıl Bağımsız Gelecek temasında gerçekleştirdik. Bağımlılıktan uzak, sağlıklı bir gelecek için buluştuğumuz turnuvamızda ayrıca aile kavramının önemini bir kez daha hatırlatarak aile içi iletişimin güçlenmesini de hedefledik” dedi.

Başkan Sandıkçı, Canik’te öğrencilerin hizmetine sunulan 27 adet Canik Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfı ile eğitim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, bu sınıflarda öğrencilerin tarihi akıl ve strateji oyunlarıyla buluşturulduğunu söyledi. Sandıkçı, öğrencilerin bu oyunlar sayesinde eğlenirken öğrenme fırsatı yakaladığını ve mantık yürütme ile problem çözme gibi bilişsel becerilerini geliştirdiğini kaydetti.

Canik Belediyesi ile Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen turnuva, ödül töreni ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin