Reklam
Reklam
66b5fe3636dc7 jpg
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
09 Ağustos, 2024 14:32 tarihinde yayınlandı
0

Kaymakam Gülnar’dan Su Deposunda İnceleme

Eskipazar İlçe Kaymakamı Fatih Gülnar, Eskipazar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 programına alınan ve büyük bir kısmı tamamlanmış olan Söbüçimen köyünün su deposu çalışmalarını yerinde inceledi.

Yapımına devam edilen ve çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam  Fatih Gülnar, çalışmalarla ilgili yüklenici firmadan bilgiler aldı. Su deposunun bir önce bitirilmesi ve vatandaşların su ihtiyacının daha hijyenik bir ortamda sağlanması konusunda yüklenici firmaya uyarılarda bulunan Kaymakam Fatih Gülnar, vatandaşların sağlının önemine dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yesilirmakta su seviyesi yukseldi vatandaslar tehlikeye ragmen kopruye akin etti gxBwalDj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi: Vatandaşlar tehlikeye rağmen köprüye akın etti

Tokat’ta son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve Almus Barajı’nın dolusavağının taşmasının ardından Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi. İl merkezinden geçen ırmağın debisinin artmasıyla birlikte Atatürk Köprüsü çevresinde tehlikeli görüntüler oluştu.

Kent merkezinde gece saatlerinde yükselen su seviyesini gören vatandaşlar köprü üzerine akın etti. Taşkın riskine rağmen köprü çevresinde toplanan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla o anları görüntüledi. Bazı vatandaşlar, Yeşilırmak’ın uzun yıllardır ilk kez bu kadar yükseldiğini ifade etti. Kahverengiye dönen ve hızla akan suyun köprü ayaklarına kadar ulaştığı görüldü. Özellikle köprü altında oluşan güçlü akıntı dikkat çekti. Öte yandan Yeşilırmak’taki yükseliş dron ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde suyun debisinin ciddi şekilde arttığı, köprü çevresinde yoğun insan kalabalığı oluştuğu ve ırmağın taşkın seviyesine yaklaştığı görüldü. Yetkililer, vatandaşların dere ve ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin