Kaymakam Adayı Çelebi’den veda ziyareti - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İftara son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Kasım, 2017 12:10 tarihinde yayınlandı
0
0

Kaymakam Adayı Çelebi’den veda ziyareti

Kaymakam adayı Abdurrahman Çelebi 3 haftalık stajını birlikte yaptığı Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer’i Kaymakamlık Makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Genç Kaymakam adayına bilgi ve deneyimlerini aktarmaya çalıştığını ifade eden Ürkmezer, “3 haftalık staj süresince çalışmalarımızı yakından takip ederek, deneyim kazanmış olduğunu düşünüyorum. Kendisinin gelecekte çok iyi bir Kaymakam olacağını tahmin ediyorum.  Ülkemizin değişik coğrafyalarına giderek görev yapacak. Bizlerden sonraki nesillere emanet edeceğimiz hizmet meşalesini, aktarırken mümkün olduğunca parlak bir ışık saçmasını sağlayacak. Ben  bu duygularla, Ülkemiz için birbirinden güzel  hizmetlere imza atmasını temenni ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Çankırı ili Korgun İlçesine atanan Çelebi ise kendisine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı Ürkmezer’e teşekkür ederken, “ Sayın Kaymakamımızın deneyimlerinden ve bilgisinden faydalanmak beni ziyadesi ile mutlu etmiştir. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum “ dedi.

Ürkmezer ziyaret sonrası Çelebi’ye Rölyef bir Safranbolu tablosu hediye etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
dwdwdwdw
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
17 Mart, 2026 15:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Gündoğdu: “Emekliler, torunlarına harçlık veremez duruma düştü”

Saadet Partisi Karabük İl Başkanı Aziz Gündoğdu, son yıllarda uygulanan ekonomi politikalarının emeklileri zor durumda bıraktığını belirterek, bayram ikramiyelerinin de emeklilerin yüzünü güldürmekten uzak olduğunu söyledi.

Gündoğdu yaptığı açıklamada, bir ömür çalışarak ülkeye hizmet eden milyonlarca emeklinin bugün temel ihtiyaçlarını dahi karşılamakta zorlandığını ifade etti. Bayramların paylaşma, dayanışma ve büyüklerin hatırlandığı özel günler olduğunu vurgulayan Gündoğdu, “Ancak ne yazık ki bugün geldiğimiz noktada emeklilerimize verilen bayram ikramiyesi, bayram sevincini yaşatacak bir rakam olmaktan çok uzaktır” dedi.

Emeklilerin torunlarına harçlık veremeyecek duruma düştüğünü belirten Gündoğdu, “Bir dedenin, bir ninenin bayram günü torununa harçlık verememesi sadece ekonomik bir mesele değil, aynı zamanda toplumsal bir ayıptır” ifadelerini kullandı.

Emeklilerin kira, fatura, gıda ve sağlık giderleri arasında sıkıştığına dikkat çeken Gündoğdu, yıllarca alın teri döken insanların bu kadar zor şartlarda yaşamaya mahkum edilmesinin kabul edilemez olduğunu kaydetti.

Saadet Partisi olarak emeklileri yok sayan anlayışın sürdürülemez olduğunu belirten Gündoğdu, “Emeklilerimizin insanca yaşayabileceği, bayramı gerçekten bayram gibi yaşayabileceği bir ekonomik düzen kurulmalıdır. Unutulmamalıdır ki bir toplum, yaşlılarına ve emeklilerine gösterdiği değer kadar güçlüdür” şeklinde konuştu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin