Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Şubat, 2019 14:21 tarihinde yayınlandı
0

Kaya ‘’Bizler Safranbolu Yararına Olacak Projelerimizi Konuşuyoruz’

Ak Parti Safranbolu Belediye Başkanı Adayı Ali Kaya, “ 38 projeden sadece birini açıkladığımızda böylesi yaygara kopartılıyorsa, diğerlerini açıkladığımızda düşünemiyorum” dedi.

Safranbolu İçme Suyu Şebeke Yenileme Projesi ile ilgili bir açıklama yapan Ali Kaya; “Türkiye genelinde hdp ile birleşme sağlayan, pkklı belediye başkanlarını aday gösteren Cumhuriyet Halk Partisinin belediye başkan adayının, Safranbolu İçme Suyu Şebeke Yenileme Projemizin Bakanlık tarafından çıkartıldığını iddia etmiş ve benin tarafımdan projelerimiz arasına konulduğu noktasında söylemde bulunduğunu” söyledi.

Kaya şöyle devam etti; “Kendileri çok az ilçe başkanlığı yaptığı için ne anlama geldiğini bilemeyebilir ancak biz İlçe Başkanlığı dönemimizde bu projeyi bizzat takip ettim. İl Başkanımız ve Milletvekillerimiz ile beraber takip edilmiş bu proje Allah nasip ederse Belediye Başkanlığı dönemimizde hayat bulacak. Daha önce de belirttiğimiz gibi, Avrupa Komisyonu tarafından Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Programı (IPA) altında eş finansmanı sağlanan Safranbolu içme suyu şebeke projesi kapsamında Safranbolu Belediyesi tarafından ilçenin tüm içme suyu şebeke tasarımının gerçekleşmesine yönelik projemiz ile su sorununu ortadan kaldıracağız.”

AK Partili Belediyelerin başarısız olduğuna dair iddialara yönelikte konuşan Ali Kaya; “ CHP’li belediyelerin Türkiye’de ilk on sırasında yer aldığını söyleyen CHP’li belediye başkan adayı,  Ankara Büyükşehir Belediyesinin, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin, Keçiören Belediyesinin, Bursa Büyükşehir Belediyesinin, Osmangazi Belediyesinin, Ümraniye Belediyesinin, Pendik Belediyesinin ve daha yüzlerce sayabileceğim Ak Parti Belediyelerinin başarılarını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında devraldığı Dünya kenti olan İstanbul Büyükşehir Belediyesinin başarılarını unutmuş olcak ki, kendisi CHP’nin sözün ona başarılarından bahsetmiş. Çankaya Belediyesinin ara sokakları ve pazaryerleri de dahil olmak üzere Büyükşehir Belediyesinin mührü var. Neden? Çünkü, Çankaya Belediyesi asli görevini yapmıyor. Yine Zonguldak Belediyesinde çalışan işçiler maaşlarını alamıyorlar. Zonguldak Belediyesinde hizmet yok, şu anda ilimizde yaşayan Zonguldaklı hemşerilerimizin nüfusu oldukça fazla onlar da konunun hakimi. Aynı zamanda İzmir Belediyesinin yaptıkları ortada. Yolsuzluk diz boyu olmuş. Kordon boyunda insanlar kirlilikten nefes alamaz duruma gelmişler. Bu nedenle Cumhuriyet Halk Partisi seçmenleri, belediyeleri hiçbir başarıya imza atamadığı ve çalışmadığı için üzgün Halkımızın da teveccühü ile 1 Nisan’dan itibaren insan odaklı, hizmet odaklı belediyecilik anlayışımız ile Safranbolu’ya hizmet için kolları sıvıyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
motorculardan anitkabire bayrak surusu JnM7Ia11
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.

Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin