Karabük Postası tarafından
16 Ekim, 2015 13:17 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kavga Güvenlik Kameralarına da yansıdı

Karabük’te iki inşaat firması sahipleri arasında arsa anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada kan aktı. 13 kişi yaralandı Karabük’te iki inşaat firması sahipleri arasında arsa anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada kan aktı. İki tarafın yakınlarının da dahil olduğu ve sopaların kullanıldığı kavgada 13 kişi yaralandı. Olay, akşam saatlerinde Tüccarlar İş Merkezi’nde meydana geldi. Karabük’te faaliyet gösteren inşaat firması sahipleri Ekrem K. ile Mahmut S. arasında 100. Yıl Mahallesi’nde bulunan bir arsa yüzünden anlaşmazlık çıktı. Taraflar aralarında çıkan anlaşmazlığı çözmek için Mahmut S.’nin ofisinde buluştu. İkili arazi yüzünden tartışmaya başladı. İki tarafın yakınlarının da dahil olduğu tartışma kavgaya dönüştü. Sopaların kullanıldığı kavgada Ekrem K. ile yakınları Murat, Behran, Alparslan, Hasan, Mehmet Nuri, Mehmet ve Fatih K. ile Mahmut S. ve yakınları Sebahattin, Cemil, Celal ve Feyyaz S. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Karabük Özel Medikar Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. KAVGA KAMERADA Karabük’te arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan ve 13 kişinin yaralandığı kavganın görüntüleri ortaya çıktı. Amatör kameraya yansıyan görüntülerde tarafların birbirlerine acımasızca vurdukları görülüyor. BİRBİRLERİNE ACIMADAN VURDULAR Görüntülerde ellerinde sopa bulunan kalabalık bir grubun iş hanının ortasında birbirlerine acımasızca vurması yer alıyor. Cep telefonu tarafından çekilen görüntülerde, bazı şahısların ellerinde sandalyeler de gözüküyor. Tarafları ise kimsenin ayıramadığı görülüyor. Kavganın ardından iş merkezinden ayrılan şahısların dükkana taş ve sopa atması da kameraya yansıdı. Polis ekiplerinin de kavga sonra koşması görüntülerde yer alıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

SNX Türkiye Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’nda ilk gün tamamlandı

Bu yıl Rize’nin Güneysu ilçesine bağlı Handüzü Yaylası’nda düzenlenen SNX Türkiye Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’nda ilk gün sıralama yarışlarıyla tamamlandı.
Uluslararası organizasyonun ilk gününde, Rize’nin Güneysu ilçesine bağlı Handüzü Yaylası’nda gerçekleştirilen yarışlar büyük ilgi gördü. Sporcuların zorlu doğa koşullarında sergilediği performanslar izleyenlerden alkış alırken, Handüzü Yaylası’nda görsel şölen oluşturdu. Etkinlik alanını dolduran vatandaşlar, Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası heyecanını yakından takip etme fırsatı buldu. Organizasyonun ilk etabında kadınlar ve erkekler kategorilerinde 650 metre uzunluğundaki pistte antrenman ve sıralama turları yapıldı. Karla kaplı zorlu parkurda gerçekleştirilen mücadelelerde ABD, Finlandiya, İsveç, Norveç, Çekya ve İtalya’nın da aralarında bulunduğu 8 ülkeden, 7 kadın ve 21 erkek sporcu, antrenmanların ardından sıralama turlarında piste çıktı.
Kadınlar kategorisinde iki ayrı sıralama etabı gerçekleştirilirken, erkekler kategorisinde ise iki grup halinde yapılan sıralama turlarının yanı sıra son şans turları da düzenlenerek ilk gün programı tamamlandı.

İhsan Selim Baydaş: "Dünyanın bir çok yerinden gelen sporcularla muhteşem bir başlangıç yaptık"
Rize’nin kış sporları olarak tesisleşmeyle birlikte bu tip organizasyonlar için kalıcı kalıcı bir hal alacağını ve bu vizyon için çalışmaların sürdüğünü dile getiren Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, "Arkamızda muhteşem Kaçkar Dağları var, karşımızda Karadeniz var. İki güzelliği aynı anda görüyoruz. Etkinliğimizi aylar süren bir çalışma neticesinde gerçekleştiriyoruz. Dünyanın bir çok yerinden gelen sporcularla muhteşem bir başlangıç yaptık. Her yer cıvıl cıvıl. Hemşehrilerimiz hem yayla keyfi çıkarıyor. Hem hava harika hem ortam harika. Bu organizasyonların devam edeceğini ancak bununla kalmayacağını, yavaş yavaş kış tesisleşmesinin, kış sporlarının kalıcı merkezi haline geleceğini de söylüyoruz. Bunlar bunun ilk adımları olacak" ifadelerini kullandı.

Ahmet Temurci: "Handüzü aslında federasyon tarafından bilinçli bir tercih"
Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Ahmet Temurci ise Handüzü’nün rastgele seçilmediğinin altını çizerek, "Biz bakanlık olarak bu programa sadece bir turizm etkinliği olarak bakmıyoruz. Bakanlığımızın uzun vadede bir spor turizmi vizyonu var. Bu etkinlikte o vizyonun sahadaki en güçlü örneklerinden bir tanesi. Dünya Kar Motosikleti şampiyonası dünyanın en önde gelen organizasyonlarından bir tanesi. Handüzü’nün seçilmesi bir rastlantısal durum değil. Rize aslında bu organizasyona hazırlandı. Handüzü aslında federasyon tarafından bilinçli bir tercih. Burada ki kar kalitesi, zemin yapısı, güvenlik alanları birçok anlamda farklı unsurlar birlikte değerlendirildi. Ve burada organizasyonun yapılmasına karar verilmeden önce birçok defa teknik inceleme ve gezilerde bulunuldu. Bu incelemelerin sonucunda organizasyon için Handüzü yeterli bulunarak, buraya verildi" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin