Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Şubat, 2024 04:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonuspor maçı öncesi 5 bin kişiye “SİBERAY” bilgilendirmesi

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından Kastamonuspor-Iğdır Futbol Kulübü karşılaşması öncesinde stada gelen 5 bin kişiye siber suçlarla ilgili bilgilendirme yapıldı.
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü SİBERAY ekipleri tarafından, dün GMG Kastamonu Spor ile Igdır Futbol Kulübü arasında Gazi Stadı’nda oynanan maç öncesinde stada gelen 5 bin kişiye bilgilendirmelerde bulunuldu.
Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri stadyum girişi ve çevresine bilgilendirme afişleri asıp, el ilanları dağıtttı, stadyum içerisinde anonslar yaparak vatandaşlara önemli bilgiler verdi. "Güvenli ve bilinçli internet kullanımı, dijital okuryazarlık ve siber güvenlik önlemleri, güncel siber risk ve tehditler" konularında vatandaşlara bilgiler veren ekipler, yasadışı bahisle ilgili de uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Kasım, 2025 11:17 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük Üniversitesi Öğrencisi Tasarım Yarışmasında Finale Yükseldi

Uluslararası Urla Zeytin ve Sanat Festivali çerçevesindeki Zeytinyağı Şişesi Tasarım Yarışması’nda Karabük Üniversitesi öğrencisi Feyza Sinem Taş finale kaldı.

Urla Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Urla Zeytin ve Sanat Festivali kapsamındaki Zeytinyağı Şişesi Tasarım Yarışması, Endüstriyel Tasarım öğrencilerinin katılımına açık olarak gerçekleştirildi.

Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencisi Feyza Sinem Taş’ın yarışmada finale kalan çalışması, Urla’nın deniz kabuklarıyla bezeli kıyılarından ve zeytin ağacının köklü kültüründen ilham alıyor. Organik formu ve doğal renk tercihleriyle zeytinyağının akışkanlığını ve bölgenin sakin atmosferini yansıtan tasarım, etiket bölümünde zeytin yeşili, Ege toprağının kızılı ve nötr kabuk tonlarıyla bütünleşiyor.

Tasarım, jüri değerlendirmesinde öne çıkarak yarışmada finale kalmaya hak kazandı.

Yarışmanın birincisi 21 Kasım Cuma günü 2. Uluslararası Urla Zeytin ve Sanat Festivali Açılış Töreni’nde açıklanacak.

blank
Bizi sosyal medyadan takip edin