Kastamonular iftarda bir araya geldi - Karabük Haber Postası
if 2 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mart, 2024 13:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonular iftarda bir araya geldi

Karabük’te ikamet eden Kastamonulular iftar yemeğinde kent protokolü ile bir araya geldi.

Kastamonu Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği ve İş insanı Murat Sönmez tarafından organize edilen iftar programında kent protokolü ve siyaseti kentte yaşayan Kastamonulular ile iftarda bir araya geldi.
Programa, Karabük Valisi Mustafa Yavuz, eski İçişleri Bakanı Murat Başeskioğlu, AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, CHP Karabük Belediye Başkan adayı Bayram Karadağ, İYİ Parti Karabük Belediye Başkanı Abdullah Adatepe, siyasi parti il Başkanları, STK Temsilcileri ve Kurum Müdürleri katıldı.
İftar programında konuşan Vali Mustafa Yavuz, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirterek; bu tür programların bir araya gelmek ve kaynaşmak için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.
Vali Yavuz, iftar programını düzenleyen Dernek Başkanı Gülhan Kaynar’a ve iş insanı Murat Sönmez ile emeği geçen herkese teşekkür ederek, Ramazan aylarını tebrik etti.

AW171391 01 scaled AW171391 02 jpg

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida gelecegin teknolojileri konusuldu 9rVqXZhO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’da geleceğin teknolojileri konuşuldu

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında öğrenciler, artırılmış, sanal ve karma gerçeklik teknolojileriyle tanıştı.

Zonguldak’ın Alaplı Karşıyaka Ortaokulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Berk Üstün tarafından “Gerçeği Yeniden Tanımlamak: Artırılmış Karma Sanal Gerçeklik” başlıklı sunum yapıldı. Fen Bilimleri öğretmeni Vahit Uludağ’ın koordinatörlüğünde düzenlenen söyleşide, teknolojinin günümüzdeki kullanım alanları ve gelecekteki etkileri öğrencilere örneklerle anlatıldı.

Programa, İlçe Millî Eğitim Müdürü Cevat Çevik, Şube Müdürleri Yakup Keleş ve Yüksel Önder ile Okul Müdürü Ersan Atlıhan da katıldı. Etkinlikte konuşan İlçe Millî Eğitim Müdürü Cevat Çevik, bu tür bilimsel çalışmaların öğrencilerin vizyonunu geliştirdiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi. Program sonunda katkı sunan öğretmen ve idarecilere teşekkür edildi.

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri’nin, gençlerin bilimsel düşünme becerilerini geliştirmeye ve teknolojiye yönelik farkındalık oluşturmaya katkı sağlamaya devam ettiği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin