Karabük Postası tarafından
28 Ekim, 2015 07:31 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da Yılın İlk 9 Ayında 48 Kişi Trafik Kazalarında Öldü

KASTAMONU ’da 2015 yılının Ocak ve Eylül ayları arasında meydana gelen trafik kazalarında, 48 kişi hayatını kaybetti. Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Türkiye İstatistik Kurumu’nun ortaklaşa hazırladığı “Trafik Kaza İstatistikleri Eylül 2015” raporundan derlenen bilgilere göre, Kastamonu’da bu yılın Ocak-Eylül ayı içerisinde 48 kişi hayatını kaybetti. 2015 yılında kayıtlara “ölümlü ve yaramalı” olarak geçen 718 kazada, bin 446 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü’nün sorumluluk sahasında sadece Eylül ayına bakıldığında ise, Kastamonu’da “ölümlü ve yaramalı” 106 kaza yaşanırken, bu kazalarda 5 kişi hayatını kaybetti, 219 kişi de yaralandı. Ayrıca jandarma sorumluluk sahasında, Ocak-Eylül ayında kayıtlara geçen “ölümlü ve yaramalı” 205 trafik kazasında 14 kişi öldü, 421 kişi de yaralandı. Jandarma sorumluluk sahasında sadece Eylül ayına bakıldığında da, Kastamonu’da “ölümlü ve yaramalı” 36 kaza yaşanırken, bu kazalarda 4 kişi hayatını kaybetti, 68 kişi de yaralandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Dron saldırısına uğrayan gemi, Kastamonu’dan ayrıldı

Kastamonu’nun Abana açıklarında dron saldırısına uğrayan ve İnebolu ilçesi açıklarına demirleyen gemi, tamamlanan incelemelerin ardından ardından bölgeden ayrıldı.
Kastamonu’nun Abana ilçesi açıklarında dron saldırısına maruz kaldıktan sonra güvenlik tedbirleri kapsamında İnebolu Demir Sahası’na yönlendirilen Palau bandıralı Elbus adlı petrol tankeri, 3 hafta süren denetimler ve güvenlik önlemlerinin ardından bölgeden ayrıldı.
İhtimal riskler sebebiyle yaklaşık 3 haftadır bölgede bekletilen geminin güvenliğinin sağlanmasının ardından yeniden seyrine izin verildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin