blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Nisan, 2024 04:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da sınıflar temizlendi, sandıklar kuruldu

Kastamonu’da, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oy kullanılacak okullarda sınıflar temizlenerek, sandıklar kuruldu.
Kastamonu’da yarın saat 08.00’da başlayacak olan oy kullanma işlemi öncesinde sınıflar hazırlandı. Kastamonu’da il ve ilçe seçim müdürlükleri tarafından verilen eğitimlerin sonunda, sandıklar ve oy kullanma kabinleri okul görevlilerine teslim edildi. Okul görevlileri teslim edilen sandık ve kabinleri yerleştirdi. Sınıfları temizleyen görevliler, kabinleri kurarak sandıkları yerleştirdi.
31 Mart 2024 tarihinde Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Kastamonu’da il belediyesi ile 19 ilçe belediye başkanlığı seçiminin yanı sıra, il genel meclisi, belediye meclisi ve muhtarlıklar için seçmen sandık başına gidecek.
İl genelinde 87 bin 917 seçmen bin 654 sadıkta oy kullanacak. Kastamonu’da seçmen oylarını okul binalarında kullanacak. Seçim güvenliğini ise jandarma ve polis sağlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Eylül, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Türkiye’nin en büyük yapay zeka festivali Canik’te başlıyor

Samsun’da, Canik Belediyesi tarafından hazırlanan ve Türkiye’nin en büyük yapay zekâ şenliği olma özelliğini taşıyan ‘CANİKFEST Yapay Zekâ Yolculuğu’ kapılarını ziyaretçilerine açıyor.
Bilim ve teknoloji alanında bir unsur daha imza atan Canik Belediyesi, Türkiye’nin en büyük yapay zekâ şenliği CANİKFEST Yapay Zekâ Yolculuğu’nu öğrencilerle ve vatandaşlarla buluşturmaya hazırlanıyor. Yapay zekâ sistemleriyle hazırlanan sahne şovlarının yer alacağı CANİKFEST Yapay Zekâ Yolculuğu’nda, farklı alanlarda hazırlanan yapay zekâ sistemlerinin yer aldığı stantlar görücüye çıkacak. TÜBİTAK tarafından desteklenen ve iştirakçilere unutulmaz tecrübeler yaşatacak CANİKFEST Yapay Zekâ Seyahati, 11-14 Eylül 2025 tarihleri ortasında Canik Özdemir Bayraktar Keşif Yerleşkesi Şenlik Alanı’nda gerçekleştirilecek.

Milli Teknoloji Atılımı yolculuğu
CANİKFEST Yapay Zekâ Seyahati ile çocukların ve gençlerin yapay zekâ dünyasına birinci adımı atacaklarını söyleyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Karadeniz Bölgesi’nin en büyük bilim, kültür ve sanat şenliğinin akabinde, Türkiye’nin en büyük yapay zekâ şenliği CANİKFEST Yapay Zekâ Yolculuğu’nu ilçemizde gerçekleştireceğiz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yeteneklerini keşfedeceği, yapay zekâ dünyasına birinci adımı atacakları CANİKFEST Yapay Zekâ Yolculuğu’nda 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizi ağırlayacak, tüm konuklarımızı yapay zekâ araçlarıyla tanıştıracağız. Yapay zekâ modelleme eğitimleri düzenleyeceğiz. Ulusal Teknoloji Atağı seyahatinde unutulmaz anlara şahitlik edeceğimiz CANİKFEST Yapay Zekâ Yolculuğu’na tüm çocuklarımızı, gençlerimizi ve hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin