karabuk
İmsak 05:48
Güneş 07:13
Öğle 13:06
İkindi 16:16
Akşam 18:50
Yatsı 20:09
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
28 Ekim, 2014 07:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da Kaçak Kesime Geçit Yok

KASTAMONU ’da kaçak kesim yapıldığı yönünde bir ihbarı değerlendiren yetkililer, kesimi durdurarak olaya el koydu. Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine bağlı Kutluca Köyü’nde ormandan resmi kesim işi alan İnebolulu kesim ekibi, izinsiz ve damgasız kaçak kesim yaptığı iddiası üzerine yetkililer olaya el koydu. Köylüler, Bozkurt ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü’nden kesim işi alan H.D. ve ekibinin bir süre sonra ormanlık alanda damgasız ağaçları keserek kaçak kesim yaptığı yönünde ihbarda bulundu. Bunun üzerine inceleme başlatan Orman İşletme Müdürlüğü, izinsiz ve damgasız kaçak kesim yapan H.D. ve ekibi, kesim alanına gelerek incelemelerde bulundu. Kaçak kesim yapıldığının tespit edilmesi üzerine tutanak tutan Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, daha sonra kesim yapan H.D. ve ekibi hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. Kutluca Köylülerinin girişimleri sonucu İnebolulu H.D.’ye verilen resmi kesim işi ve bu ekibin Orman İşletme Müdürlüğünün verdiği iznin dışına çıkarak 59 adet fazladan kesim yapması üzerine Bozkurt Orman İşetme Müdürlüğü ekipleri, kesimi durdurdu. Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü de olayı incelemesi için bilirkişileri Bozkurt’a gönderdi. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.
Bizi sosyal medyadan takip edin
ak parti genel baskan yardimcisi buyukgumus recep tayyip erdogani yeniden cumhurbaskani sececegiz 3wO3jxeN
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mart, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Büyükgümüş: “Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş, Çorum’da düzenlenen "Vefa İftarı"nda teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Büyükgümüş, teşkilatçılığın fedakarlık ve cesaret gerektirdiğini belirterek, "Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Cumhurbaşkanı seçecek, o güçlü iradeyi, duruşu sahada Allah’ın izniyle hep birlikte oluşturacağız" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Çorum’da partisinin düzenlediği "Vefa İftarı" programına katıldı. Programda konuşan Büyükgümüş, teşkilatların 81 ilde hem geçmişin hafızasını hem de geleceğe taşınacak enerjiyi temsil ettiğini belirtti. Yapılan her çalışmanın sadece siyasi bir faaliyet olmadığını vurgulayan Büyükgümüş, milletle kurulan her temasın aynı zamanda bir gönül bağı anlamı taşıdığını ifade etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek mesajı veren Büyükgümüş, "Bizim bu ortak çatımızda oluşturmuş olduğumuz sinerjiyle, buradan elde ettiğimiz güçle tüm faaliyetlerimizi geleceğe doğru daha da ileriye taşıyacağız. Bu çalışmalarımızın varlığıyla, ettiğimiz dualarla, buradan elde ettiğimiz kararlılığımızla ve cesaretimizle tüm çalışmalarımızda Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha cumhurbaşkanı seçecek; o güçlü iradeyi, o duruşu sahada Allah’ın izniyle hep birlikte oluşturacağız" diye konuştu.
Milletle kurulan her temasın aynı zamanda bir gönül bağı anlamı taşıdığını dile getiren Büyükgümüş, "Dünyanın geldiği bu noktada hem mazlumlara umut olacak, milletimizin esenliğini, geleceğini teminat altına alacak irade Allah’ın izniyle işte bu sofralarda bir araya gelen ak davamızın geçmişten bugüne temsil ettiği duruştadır" ifadesini kullandı.
AK Parti Milletvekili Yusuf Ahlatçı ise birlik ve beraberlik mesajı verdi. Partiye ve ülkeye hizmet etmiş, hayatını kaybeden teşkilat mensuplarını rahmetle andıklarını belirten Ahlatçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerinin süreceğini kaydetti.
İl Başkanı Yakup Alar da konuşmasında, Türkiye Yüzyılı vizyonuna dikkat çekti. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Alar, ülkeyi daha güçlü yarınlara taşımak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin