Kastamonu’da iş makinesinden hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı - Karabük Haber Postası
kastamonuda is makinesinden hirsizlik yapan 2 supheli yakalandi LgnsFTts
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mart, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da iş makinesinden hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı

Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde park halindeki iş makinesinin yakıtını, akülerini, monitör ve beyinlerini çalan 2 şüpheli yakalandı.

Olay, 9 Mart’ta Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yol inşaatında çalışan iş makinesinin, 700 litre yakıtı, 2 adet aküsü, monitörü, makine ve uydu beyinleri gece vakti çalındı. Ertesi gün olayı fark eden iş makinesi operatörünün ihbarı üzerine Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince inceleme başlatıldı. Ekiplerin geniş çaplı çalışmaları neticesinde kimliği tespit edilen 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyonda yapılan aramada, 5 adet 30 litrelik mazot dolu bidon, 2 adet 180 amperlik akü, 1 adet ekskavatör monitörü, 1 adet makine beyni, 1 adet uydu beyni ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri süren 2 şüphelinin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
00000
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Nisan, 2026 09:30 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 22.04.2026 15:17
0
0

Ulusal Egemenliğimiz 106 Yaşında

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 106. yılı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Karabük’te coşku ile kutlanacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 106. yıl dönümü, Karabük’te düzenlenecek etkinliklerle coşkuyla kutlanacak.

Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen bu anlamlı gün kapsamında şehir genelinde çeşitli programlar gerçekleştirilecek. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün çocuklara ithaf ettiği bayram, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir heyecanla karşılanıyor.

Karabük’teki kutlama programı, 23 Nisan Salı günü saat 10.30’da Yenişehir Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayacak. Resmi törenin ardından etkinlikler, saat 11.00’de Yenimahalle Spor Salonu’nda devam edecek.

Program kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler, halk oyunları ve çeşitli sahne performansları izleyicilerle buluşacak. Renkli görüntülere sahne olması beklenen etkinlikler, Karabüklülere bayram coşkusunu doyasıya yaşatacak.

Yetkililer, tüm vatandaşları düzenlenecek kutlamalara katılarak bu anlamlı günü birlikte paylaşmaya davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin