Reklam
Reklam
kastamonuda deniz etkili kar yagisi ilginc goruntu olusturdu HAZa8Iud
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ocak, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da ’deniz etkili kar yağışı’ ilginç görüntü oluşturdu

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde Karedeniz üzerindeki ’deniz etkili kar yağışı’ ilginç görüntülere sahne oldu.

Kastamonu’nun İnebolu ilçesiyle Abana ilçesinde ’deniz etkili kar yağışı’, ilginç bir doğa manzarası oluşturdu. Vatandaşlar tarafından kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler merak uyandırdı. Uzmanlar görüntünün, soğuk hava kütlelerinin deniz üzerinden geçerken alttan ısınması ve nem alarak kararsız hale gelmesi sonucu oluşan bir kar yağışı türü olduğunu ifade etti.

O anları görüntüleyen veteriner hekim olarak görev yapan Muhammed Coduroğlu, “Şu anda denizde çok garip haller var. Ne olduğunu anlayamadım. Denizin üzerinde garip bir olay şekilleniyor” ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin