Kastamonu’da ateş yakma yasağına uymayan 4 şahsa cezai işlem - Karabük Haber Postası
kastamonuda ates yakma yasagina uymayan 4 sahsa cezai islem Ic3qvNaL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Ağustos, 2025 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da ateş yakma yasağına uymayan 4 şahsa cezai işlem

Kastamonu’nun Cide ilçesinde orman etraflarında ateş yakma yasağını ihlal eden 4 şahsa para cezası kesildi.

Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu’nun Cide ilçesinde Cide-Şenpazar karayolu üzerinde, ormanlık alana yakın bir bölgede ateş yakan şahısları gören vatandaşlar durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfitye ve jandarma takımları sevk edildi. Bölgeye gelen gruplar tarafından yakılan ateş söndürüldü.

Ateşi yakan 4 şahsa ise orman yangınlarını tedbire önlemleri çerçevesindeki ateş yakma yasağını ihlal ettikleri gerekçesiyle idari para cezası kesildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
polis gununde cifte mutluluk muberra ve fatih cifti dunyaevine girdi pArUeTQL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Polis Günü’nde çifte mutluluk, Müberra ve Fatih çifti dünyaevine girdi

Zonguldak’ta görev yapan polis memurları Müberra ve Fatih çifti, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü olan 10 Nisan Polis Günü’nde düzenlenen özel bir törenle hayatlarını birleştirdi.

Meslektaşları için çifte bayram niteliği taşıyan bu anlamlı günde dünyaevine giren genç çifti, amirleri ve mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Çiftin nikah şahitliğini Zonguldak İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ile İl Emniyet Müdür Yardımcıları yaptı.

Emniyet teşkilatını bir araya getiren nikah merasimine katılan davetliler, Müberra ve Fatih çiftine bir ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin