Kastamonu’da alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi - Karabük Haber Postası
kastamonuda alevlere teslim olan ev kullanilmaz hale geldi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Kasım, 2024 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde çıkan yangında ahşap ev kullanılamaz hale geldi.

Olay, Azdavay ilçesi Keppiclik köyü Güney Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fatma Çevir’e ait iki katlı ahşap evde, henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın evi sardı. İhbar üzerine olay yerine giden itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın diğer evlere sıçramadan söndürüldü. Yangında ahşap ev kullanılmaz hale geldi.

Jandarma ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
d419bdb8 eb74 4522 9b9c 0af3e69b520f
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
01 Mayıs, 2026 19:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice’de okullar ilaçlandı

Yenice İlçesi’ndeki tüm okullarda, öğrencilerin daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eğitim alabilmesi için kapsamlı ilaçlama çalışması yapıldı. Yenice Belediyesi Veteriner Hekimliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen ilaçlamada, okul bahçeleri ve çevre alanları titizlikle ilaçlandı.

Havaların ısınmasıyla birlikte artış gösteren kene, larva, sinek, haşere ve çeşitli zararlılara karşı etkili mücadele yürütüldü. Uzman ekipler, özellikle öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu alanlarda koruyucu önlemleri artırdı.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın sağlığını korumak ve eğitim alanlarını daha güvenli hale getirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin