Reklam
Reklam
kastamonuda 2 ev ve bir ambar alev alev yandi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da 2 ev ve bir ambar alev alev yandı

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine bağlı Keşlik köyünde sobadan çıktığı tahmin edilen yangında iki ev ile bir ambar kullanılamaz hale geldi.

Yangın, Bozkurt ilçesine bağlı Keşlik köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.A.’ya ait evde sobadan çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede büyüyerek çevreye yayıldı. Alevler, S.Ç.’ye ait eve ve bir ambara da sıçradı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınan yangın söndürülürken, iki ev ile bir ambarda büyük çapta maddi hasar oluştu. Yangının çıkış sebebine ilişkin inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tefecilik operasyonunda 1 tutuklama 4EuWngLr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tefecilik operasyonunda 1 tutuklama

Samsun’da tefecilik suçuna yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanırken, 2 kişi savcı tarafından serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “tefecilik” suçuna yönelik Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon gerçekleştirildi. Yapılan arama ve yakalama çalışmalarında 1 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 2 ruhsatsız tüfek, 54 tabanca fişeği, 18 av fişeği, borçlulara ait alacak kayıtlarının tutulduğu değerlendirilen ajanda ve not kağıtları ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Olayla ilgili S.T., B.A.P. ile D.Ş. adlı kadın gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğündeki sorgulanması tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. S.T. İle D.Ş. adlı kadın savcı tarafından serbest bırakılırken, B.A.P. ise nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin