Kastamonu'da 15 Sürücüye 7 Bin TL Trafik Cezası Kesildi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Şubat, 2016 09:33 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da 15 Sürücüye 7 Bin TL Trafik Cezası Kesildi

KASTAMONU Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan trafik kontrollerinden eksik evrak bulunduğu gerekçesiyle 15 sürücüye 7 bin TL para cezası kesildi.
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, asayiş ve düzeni sağlamak için şehrin çeşitli bölgelerinde trafik uygulamalarını sürdürüyor. Denetimlerini sıklaştıran trafik ekipleri, TEİAŞ Müdürlüğü önünde yaptıkları uygulamada sürücüleri trafik kontrollerine uymaları konusunda uyararak evrakları eksik olan sürücülere de cezai işlem uyguladı.
Çok sayıda araç kontrolleri yapan trafik ekipleri, bu denetimlerde evraklarında eksiklik bulunan 15 sürücüye yaklaşık 7 bin TL para cezası uyguladı.
Trafik ekipleri, sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyararak, eksik evraklarında tamamlanmasını istedi. Ayrıca trafik denetimlerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk ova dernekler federasyonundan kirman ve kelleciye ziyaret LxW1BSj9
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Nisan, 2026 06:15 tarihinde yayınlandı
0
0

test

test
Bizi sosyal medyadan takip edin