karabuk
İmsak 05:45
Güneş 07:10
Öğle 13:06
İkindi 16:17
Akşam 18:52
Yatsı 20:11
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2024 04:12 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Kastamonu’da 1 kişinin ağır yaralandığı baltalı kavga kamerada

Kastamonu’nun Araç ilçesinde tartıştığı şahıs tarafından baltayla darp edilen bir kişi ağır yaralandı. Kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, dün gece saatlerinde Çay Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tayfun E. ile Ömer G. arasında bilinmeyen sebeple kavga çıktı. Kavga sırasında Tayfun E., balta ile Ömer G.’yi baltayla yaraladı. Vücuduna balta darbeleri alan ve ağır yaralanan Ömer G., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Araç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından Ömer G., Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.
Olayın ardından polis ekipleri, suç aleti balta ile birlikte Tayfun E.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Tayfun E., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.
Öte yandan, baltalı kavga anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerası görüntüsünde Tayfun E.’nin, Ömer G.’nin arkasından baş bölgesine vurduğu ve yere düştükten sonra bir kez daha karın bölgesine balta ile vurduğu görülüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
vsvs 1
Aylin Sarıoğlu tarafından
06 Mart, 2026 10:27 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Karabük’te Genç Sağlık Sendikası Üyeleri İftarda Buluştu

Karabük Genç Sağlık Sendikası, üyeleriyle birlikte düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Karabük’te Chato Premium Cafe’de gerçekleştirilen iftar programına sendika üyeleri yoğun katılım sağladı. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmak amacıyla düzenlenen programda katılımcılar aynı sofrada oruçlarını açtı.

Genç Sağlık Sendikası Karabük Şube Başkanı Hidayet Güler, programda yaptığı konuşmada geleneksel hale gelen iftar buluşmalarının önemine değindi.

Güler, “Ramazan ayında üç senedir birlikte iftar açıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz yıllarca böyle devam eder inşallah.” ifadelerini kullandı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen iftar programı, katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin