Kastamonu Üniversitesi’nin 7. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumuna destek - Karabük Haber Postası
kastamonu universitesinin 7 bilgisayar ve ogretim teknolojileri sempozyumuna destek ckfMAA6V jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Temmuz, 2024 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu Üniversitesi’nin 7. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumuna destek

Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından bu yıl 17’incisi düzenlenecek olan “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu”, TÜBİTAK tarafından desteklenecek.

Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin 3-5 Ekim 2024 tarihlerinde düzenleyeceği “17. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu” başlıklı etkinlik TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2223-B Yurt İçi Bilimsel Etkinlik Düzenleme Desteği”nin 2024 yılı 2. Dönemi başvuruları sonuçlandı. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu, eğitim teknolojileri alanında önemli bir buluşma noktası olup, akademisyenler, araştırmacılar, öğretmenler ve sektör profesyonellerini bir araya getiriyor. Bu yıl 17. kez düzenlenecek olan sempozyumda, teknolojinin eğitimde kullanımı, yenilikçi öğretim yöntemleri, dijital öğrenme materyalleri ve benzeri konular ele alınacak.

Sağlan destek, sempozyumun daha geniş kitlelere ulaşmasına ve daha fazla akademik çalışmanın paylaşılmasına imkan tanıyacak. Sempozyum süresince gerçekleştirilecek paneller, atölye çalışmaları ve sunumlarla katılımcılar, eğitim teknolojilerindeki en son gelişmeleri ve uygulamaları takip edebilecek.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kaçar, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu’nun 17. kez düzenleniyor olmasının eğitim teknolojilerinin gelişimine ve akademik bilgi paylaşımına verdikleri önemin bir göstergesi olduğunu belirtti. TÜBİTAK’ın desteğiyle gerçekleşecek olan bu etkinliğin, eğitimde yenilikçi çözümler ve teknolojilerin uygulanabilirliğini tartışmak için bir platform sunduğunu vurgulayan Prof. Dr. Kaçar, katılımcıların burada edinecekleri bilgilerle eğitim süreçlerine katkı sağlayacaklarına inandığını ifade etti.

Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ise, Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenecek olan 17. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu’nun eğitim ve teknoloji alanında yeni ufuklar açmasını temenni ederek, TÜBİTAK’ın desteğiyle bu tür bilimsel etkinliklerin daha geniş kitlelere ulaşmasının ve daha fazla akademik çalışmanın paylaşılmasının mümkün olduğunu belirtti. Ayrıca, sempozyumun bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, iş birliklerinin kurulduğu verimli bir etkinlik olmasını diledi. Projede ve sempozyumun düzenlenmesinde yer alan akademisyenleri tebrik eden Rektör Topal, destekleri için Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a ve YÖK üyelerine, teşviklerinden dolayı TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’a teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
emekli ogretmen evinde olu bulundu yyNXHOv6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Emekli öğretmen evinde ölü bulundu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisinden haber alınamayan emekli öğretmen, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Olay, Daday ilçesi Çölmekçiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan emekli müzik öğretmeni Ali Özcan’dan (69) haber alamayan komşuları, şüphe üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, 69 yaşındaki Ali Özcan’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Özcan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazesi morga kaldırılan Özcan’ın kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Özcan’ın kesin ölüm sebebinin ise otopsi incelemesi neticesinde kesinleşeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin