Kastamonu Üniversitesi’nden Muay Thai Şampiyonası’nda iki Türkiye ikinciliği - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
kastamonu universitesinden muay thai sampiyonasinda iki turkiye ikinciligi 84IOrpiD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu Üniversitesi’nden Muay Thai Şampiyonası’nda iki Türkiye ikinciliği

Kastamonu Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Burdur’da düzenlenen Muay Thai Şampiyonasında iki Türkiye ikinciliği elde etti.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Burdur’da düzenlenen Üniversiteler Arası Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda Kastamonu Üniversitesi sporcuları iki gümüş madalya ile döndü. 14-15 Şubat tarihlerinde Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen şampiyona, 61 üniversiteden 280 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne oldu.

Şampiyonada A Divizyon 54 kilogram Erkekler kategorisinde mücadele eden Kastamonu Üniversitesi temsilcilerinden Hamza Eren Göksu Türkiye ikincisi olurken, A Divizyon 63,5 kilogram Erkekler kategorisinde Hüseyin Eren Küçükoğlu da zorlu karşılaşmaların ardından Türkiye ikinciliği elde etti.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, elde edilen dereceler dolayısıyla sporcuları ve teknik ekibi tebrik etti. Kastamonu Üniversitesi’nin yalnızca akademik alanda değil, spor organizasyonlarında da istikrarlı bir şekilde yol aldığını belirten Rektör Topal, “Öğrencilerimizin disiplinli çalışmaları ve azmi, Üniversitemizin adını spor camiasında bir kez daha üst sıralara taşıdı. Akademik gelişimle birlikte sporda ortaya konulan bu performans bizler için memnuniyet vericidir. Emeği geçen antrenörlerimize ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplidaki imam hatip ortaokulu insaatinda denetim gerceklestirdiler iDWnRTQF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’daki İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında Denetim Gerçekleştirdiler

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapımı İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve ilçe protokol üyeleri, Alaplı’da yapım süreci hızla ilerleyen İmam Hatip Ortaokulu inşaat sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret programına Milletvekili Saffet Bozkurt’un yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör ve teşkilat mensupları katılım sağladı. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan okul binasını gezen heyet, yüklenici firma yetkililerinden teknik detaylar ve projenin teslim süreciyle ilgili kapsamlı bir brifing aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı’nın eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımların takipçisi olduklarını vurguladı. Bozkurt, çocukların modern ve güvenli alanlarda eğitim görmesinin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, okulun donanımı ve mimarisiyle ilçeye değer katacağını ve planlanan takvimde tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise okulun tamamlanmasıyla bölgedeki derslik ihtiyacının önemli ölçüde giderileceğini kaydetti. Modern laboratuvarlar, kütüphane ve sosyal donatı alanlarıyla projelendirilen okulun, ilçenin eğitim kalitesine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor. Protokol üyeleri, incelemelerin ardından şantiye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin