Karabük Postası tarafından
19 Temmuz, 2023 10:29 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu Üniversitesi’ndeki bir bölüm daha akredite edildi

Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü, Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği tarafından üç yıl süreyle akredite edildi. Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) İşletme Bölümü, Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği (STAR) tarafından akredite edildi. Üç yıl süreyle akredite edilen İşletme Bölümü, STAR ekibinin titizlikle gerçekleştirdiği incelemeler ve kapsamlı değerlendirmeler sonucunda disiplinler arası yaklaşımı, nitelikli öğretim kadrosu, öğrenci başarısı ve mezun profili gibi kriterleri başarıyla karşılayarak akreditasyon belgesini almaya hak kazandı. Akreditasyon belgesi ile İşletme Bölümü, yüksek kalite standartlarına uygunluğunu resmi olarak kanıtladı. Bu belge, İİBF Dekanı Prof. Dr. Yavuz Demirel tarafından öğrencilere sunulan eğitimin kalitesinin tanınmasına ve mezunların iş dünyasında başarılı kariyerlerine olanak sağlamasına büyük bir adım olarak nitelendirildi. Prof. Dr. Demirel, ayrıca akreditasyon sürecinde özverili çalışmaları için İİBF'nin tüm öğretim üyeleri ve araştırma görevlilerine teşekkür etti ve desteklerinden ötürü Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'a teşekkürlerini iletti. KASTAMONU (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Temmuz, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Traktör altında kalan sürücü hayatını kaybetti

Çorum’da mahsul yüklü traktörün devrilmesi sonucu ağır yaralanan şoför, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Kaza, merkeze bağlı Umut köyü Bayraktepe yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, S.K. (69) yönetimindeki 05 LN 176 plakalı traktör, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu denetimden çıkarak şarampole devrildi. Römorkta yüklü mahsuller etrafa saçılırken, şoför ağır yaralandı.
Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sıhhat ve polis takımları sevk edildi. Yaralı şoför, birinci müdahalenin akabinde ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Fakat yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin