Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Kasım, 2023 00:36 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu Üniversitesi sanatla buluştu

Kastamonu Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “Sanat Buluşmaları” etkinliğinde Prof. Dr. Doğan Arslan’ın afiş çalışmaları öğrencilerin beğenisine sunuldu.

Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi tarafından düzenlenen “Sanat Buluşmaları-1” etkinliği çerçevesinde İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Doğan Arslan, öğrenciler ve sanatseverler ile buluştu. Kastamonu Üniversitesi Merkez Kütüphane Cemil Meriç Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşide Prof. Dr. Doğan Arslan, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğrencilerinin sorularını cevapladı. “Protest Tasarımda Eleştiri” başlıklı söyleşide, konu hakkında katılımcılara bilgi veren Arslan, sanatın özünde eleştirinin olduğunu dile getirerek sanatçının korkmadan düşüncelerini ifade etmesi gerektiğinin altını çizdi. Sanatçıların eleştiriyi özgün bir şekilde ifade etmesinin ayrıcalık olduğunu söyleyen Arslan, sanatçının eleştirirken düşündürmenin önemli olduğunu kaydetti.

Söyleşinin ardından Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar Galerisi’nde Prof. Dr. Doğan Arslan’ın yurtiçi ve yurtdışı etkinliklerde yer alan 55 afiş çalışmasından oluşan serginin açılışı gerçekleşti. Akademik personel ve öğrencinin yoğun ilgi gösterdiği sergi, 24 Kasım 2023 tarihine kadar sanatseverlere açık kalacak.

Etkinlik hakkında konuşan Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Erol Yıldır, değerli sanatçılar ile öğrencileri bir araya getirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sanat buluşmaları etkinliklerinin devam edeceğini ifade etti. Prof. Yıldır, “Sanat Buluşmaları-1” etkinliği çerçevesinde bilgi ve deneyimlerini öğrencileriyle paylaşan Prof. Dr. Doğan Arslan’a teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
veysel bilen kulubumuz istemedigi surece oyuncu satmamiz soz konusu olamaz SdByUFI3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Veysel Bilen: “Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, kadrolarını büyük ölçüde korumak istediklerini ve istemedikleri sürece oyuncu satmayacaklarını söyledi.

Kurban Bayramı’nın 3. gününde Samsunspor Kulübü, geleneksel bayramlaşma programında taraftarlarla bir araya geldi. Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma törenine çok sayıda taraftar katılırken, Samsunspor Yönetim Kurulu üyeleri tarafından taraftarlara çikolata ve meyve suyu ikram edildi.

“Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”

Samsunspor’un gelecek hedeflerinden bahseden Veysel Bilen, “Henüz geçen sezonun yorgunluğunu üzerimizden atmış değiliz. İnşallah bayramdan sonra hocamızın verdiği rapor doğrultusunda, başkanımızın liderliğinde, transfer komitemiz, futbol direktörümüz, teknik direktörümüz ve dış ilişkiler direktörümüzle beraber çalışmalar yoğun bir biçimde sürecek. Giden oyuncularımızın yerine yapılacak takviyeler ve kadromuzu güçlendirmek adına takviyeler yapılacak. Hedeflerimizi yakalayabilmek adına mutlaka 6-7 tane, öyle zannediyorum ki kadromuza katılan oyuncu olacak. Mevcut kadromuzu büyük bir aksilik olmazsa muhafaza etmek istiyoruz. Ama unutulmamalıdır ki her dönem bizim oyuncularımıza da dışarıdan talipliler olacaktır. Değerini bulan oyuncu mutlaka satılır. Onun yerine yeni oyuncu da alınabilir. Ama şu bilinmelidir ki kulübümüzün istemediği, başkanımızın istemediği sürece Samsunspor’dan herhangi bir oyuncuyu satmamız söz konusu olamaz” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren bayramlaşma programı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin