Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu Teknokent’te yılın ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı

Kastamonu Teknokent’in 2025 yılının ilk yönetim kurulu toplantısına başkanlık eden Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, 2025 yılı için belirlenen gayelerin girişimcilik ekosisteminin gelişmesine ve teknolojik inovasyonların desteklenmesine katkı sağlayacağını söyledi.
Kastamonu Teknokentin 2025 yılının ilk yönetim kurulu toplantısı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın başkanlığında, yönetim kurulu üyelerinin iştirakiyle Kastamonu Teknokent Yönetim ve Kuluçka Merkezi binasında gerçekleştirildi. Toplantıya, Yönetim Kurulu Lider Vekili ve Kastamonu Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Alperen Kaymakcı, İl Genel Meclisi Başkanı Doğan Ünlü, Kastamonu Belediye Lider Yardımcısı Abdullah Burak Livan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Yönetim Kurulu Lideri Oğuz Fındıklıoğlu, iş adamları Hüseyin Avni Üster ve Tuncay Yılmaz katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kastamonu Teknokent’in bölgesel kalkınmaya katkı sağlayan kıymetli projelere imza attığını vurgulayarak, 2025 yılı için belirlenen maksatların girişimcilik ekosisteminin gelişmesine ve teknolojik inovasyonların desteklenmesine katkı sağlayacağını belirtti.
Rektöre Çiftçi, Kastamonu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Lideri ve Teknokent Genel Konsey Üyesi Dursun Ergin’in vefatından duyduğu üzüntüyü lisana getirerek, merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.
Kastamonu Teknokent Genel Müdürü olarak görev yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kasım Yenigün’ün 2024 yılında Etraf, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çölleşme ve Erozyonla Gayret Genel Müdürü olarak atanmasını memnuniyetle karşıladıklarını söz eden Rektör Topal, Yenigün’e vazifesinde muvaffakiyetler dileyerek Kastamonu Teknokent’e sağladığı katkılar içinteşekküretti.
Ardından, Yönetim Kurulu Lider Vekili ve Kastamonu Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Alperen Kaymakcı tarafından 2024 yılında gerçekleştirilen faaliyetler ve 2025 yılı maksatları konusunda bir sunum yapıldı. Toplantıda, Kastamonu Teknokenti’n 2025 yılının birinci ayında gerçekleştirdiği faaliyetler değerlendirildi. Ayrıyeten, yıl içinde planlanan projeler, yeni başlayacak teşebbüsler ve mali gayeler üzere konular üzerinde duruldu.
Yönetim Kurulu üyeleri, gelecek periyottaki stratejiler ve maksatlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

blank
Haber Merkezi tarafından
06 Mart, 2025 17:05 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya Spora Olan Desteğini Sürdürüyor

Şehirde sporun gelişimine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen görüşmede, altyapı yatırımları, spor tesislerinin iyileştirilmesi ve gençlerin spora yönlendirilmesine yönelik projeler ele alındı. Karabük’ün sportif başarılarını artırmak ve gençlere daha fazla olanak sunmak için yapılabilecek ortak çalışmalar masaya yatırıldı.

Ziyarette konuşan Başkan Özkan Çetinkaya, Karabük Belediyesi olarak spora ve sporcuya verdikleri desteğin artarak devam edeceğini vurguladı. Çetinkaya, “Şehrimizin sportif alanda daha güçlü bir konuma gelmesi için tüm paydaşlarla iş birliği içinde hareket etmeye devam edeceğiz. Gençlerimizin daha sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için sporu teşvik etmeye, tesisleşmeye ve organizasyonlara destek olmaya kararlıyız’’ dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.