karabuk
İmsak 05:53
Güneş 07:18
Öğle 13:07
İkindi 16:13
Akşam 18:46
Yatsı 20:06
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
kasaplara sok denetim cok miktarda tarihi gecmis urune el konuldu kEUvXqMc
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kasaplara şok denetim: Çok miktarda tarihi geçmiş ürüne el konuldu

Samsun’da kasaplara yönelik şok kontrol gerçekleştiren gruplar, çok ölçüde son tüketim tarihi geçmiş et ve tavuk eserlerine el koyarak imha etti.
İlkadım Belediyesi ile Tarım ve Orman İlkadım İlçe Müdürlüğü takımları, ilçedeki kasaplarda besin güvenliğini sağlamak hedefiyle kontrol gerçekleştirdi. Kontroller sırasında et ve tavuk eserlerinin son tüketim tarihleri tek tek denetim edildi. Yapılan incelemelerde, tüketim tarihi geçmiş eserler tespit edilerek İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü takımlarınca toplatıldı. Zabıta gruplarınca eserlere el konularak imha edildi.

"Halk sıhhati ihlallerine taviz yok"
İlkadım Belediyesi ve Tarım ve Orman İlkadım İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği besin kontrollerinde birinci önceliğin sürekli vatandaşın sıhhatini korumak olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Zabıta gruplarımız ve İlkadım İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü takımlarımız, ilçemizde hizmet veren kasaplara yönelik son tüketim tarihi kontrolü gerçekleştirdi. Bu kontrollerdeki maksadımız, vatandaşlarımızın sağlıklı besine ulaşması ve satın aldığı eserleri konutlarında gönül rahatlığıyla tüketmesidir. Yapılan ortak kontrol sonucunda, son tüketim tarihi geçmiş et ve tavuk eserlerine takımlarımız el koydu. Daha sonra ise bu eserler imha edildi. Vatandaşlarımızın sıhhatine yönelik ihlallere asla göz yummayacak, taviz vermeyeceğiz. Bu noktada kontrollerimizi sıkı bir formda sürdürmeye devam ediyoruz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda 9 yil 5 ay 10 gun hapis cezasi bulunan sahis yakalandi GCavMrY6
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da 9 yıl 5 ay 10 gün hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Samsun’da 9 yıl 5 ay 10 gün hapis cezası bulunan şahıs, polisin takibi sonucu yakalanarak cezaevine teslim edildi.
İlkadım ilçesinde polis ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen operasyon kapsamında "uyuşturucu madde ticareti yapma" ve "hükümlü veya tutuklunun kaçması" suçlarından 9 yıl 5 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.Ş. isimli şahıs yakalandı. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen yakalanan H.Ş., işlemlerinin ardından Samsun Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin