blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Haziran, 2024 16:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kas hastası Murat’a çok sevdiği polislerden doğumgünü sürprizi

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde polis ekipleri tarafından kas hastasına doğumgünü sürprizi yapıldı. Polisleri çok seven kas hastası Murat Ersoy büyük sevinç yaşadı.
Kastamonu’nun Taşköprü ilesinde yaşayan kas hastası Murat Ersoy’a çok sevdiği polisler tarafından doğumgünü sürprizi yapıldı. Ellerindeki pasta ile doğumgününü kutlamaya gelen polis memurlarını gören Murat Ersoy, büyük sevinç yaşadı. Pastadaki mumları üfleyerek söndüren Ersoy’un sevincine arkadaşları da ortak oldu. Polis memurları Ersoy’a doğumgünü hediyesini vererek birlikte pasta yedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Temmuz, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Elektrikli bisiklet ile motosiklet çarpıştı: 1 ağır yaralı

Düzce’de meydana gelen kazada motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan ve üzerinde 3 kişinin bulunduğu elektrikli bisiklete çarptı. Kazada çarpmanın tesiri ile motosikletten düşerek, başını kaldırıma çarpan şoför ağır yaralandı.
Kaza, 00.30 sıralarında Çay Mahallesi Ela Bahriye Oral Bulvarı bitiminde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran Aydınpınar Caddesi istikametine gitmekte olan E.K yönetimindeki 54 AIA 343 plakalı motosiklet, kaldırımdan inerek yolun karşısına geçmeye çalışan ve üzerinde eşi ile çocuğu bulunan E.B yönetimindeki elektrikli bisiklete çarptı. Kazada çarpmanın tesiri ile motosikletten düşerek başını kaldırıma çarpan E.K ağır yaralandı. Yaralı E.K. Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Elektrikli bisiklette bulunan 3 kişi ise 112 acil sıhhat gruplarının yaptıkları denetimlerin akabinde hastaneye gitmek istemedikleri için ambulanstan indirildiler. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin