Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Eylül, 2023 00:12 tarihinde yayınlandı
0

Karısı ve kayınvalidesini öldürmüştü… 15 yıl evvel de çocuklarının gözleri önünde birinci eşini öldürdüğü ortaya çıktı

Karabük’te boşanma kademesinde olan eşini ve akabinde kayınvalidesini öldüren zanlının 15 yıl evvel 4 aylık eşini çocuklarının gözleri önünde öldürdüğü ortaya çıktı. Cinayetin akabinde yaşanan dram ve gözyaşlarının manzaraları ortaya çıktı.
Yenimahalle’de meydana gelen olayda Hasret Küçükyılmaz ile annesi Nazife Çetinkök meskenlerine gittikleri sırada boşanma evresindeki eşi Hasan Küçükyılmaz ile karşılaştı. Kelamlı akında bulunan koca Küçükyılmaz yanında getirdiği av tüfeği ile eşi ve kayınvalidesine ateş etti. Kanlar içerisinde kalan anne ve kızı olay yerinde hayatını kaybederken, cani koca olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis takımları sevk edildi.
İncelemelerin akabinde Küçükyılmaz ve Çetinkök’ün cenazesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis grupları olay yerinden araçla kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Gruplar, şüphelinin, konutunun üzerinde bulunan Çamdibi Dere mevkiinde saklandığını tespit etti. Titiz yürütülen çalışma ile kıstırılan kuşkulu polis takımlarını görünce elindeki tüfekle ateş açtı. Kurşunları bitmek üzere olan zanlı yakalanacağını anlayınca çenesine dayadığı tüfeği ateşleyerek ömrüne son verdi.

15 Yıl Evvel Çocuklarının Gözleri Önünde 4 Aylık Eşini Öldürmüş
10 Mayıs 2008’de 49 yaşındaki Nimet Küçükyılmaz 8 ay evvel babasının emekli maaşını alabilmek için 34 yıllık hayat arkadaşından mutabakatlı olarak boşandı. Lakin 4 çocuk annesi 4 ay evvel eşinin eski arkadaşı olan Hasan Küçükyılmaz ile evlendi. 2 gün evvel Karabük’ten kaçarak Bursa’daki eski kocasının Beyazıt Mahallesi Orman Sokak üzerindeki konutuna sığınan Nimet Küçükyılmaz, 18 yaşındaki kızı ve 14 yaşındaki oğlu ile hasret giderirken kapı çaldı. Kapıyı açan 4 çocuk annesi kendisini götürmeye geldiğini söyleyen kocasıyla tartışmaya başladı. Buna karşı çıkıp çocuklarının yanında kalacağını söyleyen bayanın red cevasına sonlanan öfkeli koca, karısının başına 3 el ateş ederek, kayıplara karıştı. Annelerinin öldürülmesine şahit olan Hoş (18) ile Şafak Usta (14) gözyaşlarına boğuldu. Çocuklar, babaları Murat Usta sakinleştirdi. Annesinin öldürülmesini anlatan Şafak Usta, “Anneme, “gel” dedi. Annem ise gitmeyeceğini bizimle birlikte kalacağını söyledi. Zorladı. Daha sonra da başına sıktı” dedi.
Öte yandan acı haberi alır almaz işten konuta gelen Nimet Küçükyılmaz’ın eski eşi sürücü Murat Usta, bu türlü bir dehşete mana veremediğini belirterek, “Ben eşimle mutabakatlı olarak boşandım. Bu şahıs karıma silah zoruyla nikah yaptı. 2 ay Karabük’te kaldı. Daha sonra Bursa’ya geldi. Bu ne cüret anlayamıyorum” dedi.
Ekip otosunda sözü alınan Hoş Usta ise “Keşke annemin yerine ben ölseydim. Onun varlığı yeterdi. Uzakta olsaydı da varlığını bilseydim. Bu bana yeterdi. Ben sana doyamadım annem. O benim gülümdü” diye gözyaşı döktü.
Olaydan sonra kiraladığı arabayla TIR parkına kaçan sürücü Hasan Küçükyılmaz, çok geçmeden cinayet masası dedektiflerince yakalandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
3 2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
11 Haziran, 2026 10:56 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

“Tarihi Tatlar, Yeni Hayatlar” projesi imzalandı

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ve Karabük Bartınlılar Derneği tarafından hazırlanan “Tarihi Tatlar, Yeni Hayatlar” projesinin protokol imza töreni, Vali Oktay Çağatay’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Valilik makamında düzenlenen törene, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Önder Eliyeyioğlu, Karabük Bartınlılar Derneği Başkanı Yüksel Korkut ve derneğin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün, derneklerin kurumsal kapasitelerini güçlendirmek, toplumsal ihtiyaçlara yönelik projeler geliştirmelerini teşvik etmek ve sosyal hayata daha etkin katkı sunmalarını sağlamak amacıyla yürüttüğü destek programı kapsamında hazırlanan proje, 500 bin TL hibe desteği almaya hak kazandı.

Projeyle, özellikle şiddete maruz kalmış ya da sosyal ve ekonomik açıdan risk altındaki kadınların ekonomik ve sosyal yönden güçlendirilmesi, üretim süreçlerine aktif katılımlarının desteklenmesi ve yaşam kalitelerinin artırılması sağlanacak. Aynı zamanda bu kadınların bakımını üstlendiği, travma yaşamış veya ihmal riski taşıyan çocukların güvenli, destekleyici ve gelişimlerini teşvik eden ortamlarda yetişmelerine katkı sunulacak.

Proje kapsamında kadınlara yönelik mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri, atölye çalışmaları, mentorluk ve danışmanlık programları gerçekleştirilecek. Kooperatif temelli üretim modelleriyle kadınların istihdama katılımlarının artırılması ve sürdürülebilir gelir elde etmeleri desteklenecek. Çocuklara yönelik spor ve müzik eğitimleri, psikolojik destek ve terapi oturumları, aile içi iletişim atölyeleri, sosyal etkinlikler ve kültürel geziler de hayata geçirilecek.

Protokol imza töreninde değerlendirmelerde bulunan Vali Oktay Çağatay, güçlü bir toplumun temelinde güçlü ailelerin, üretken bireylerin ve sosyal dayanışma kültürünün bulunduğunu belirterek, sivil toplum kuruluşlarının bu noktada önemli bir sorumluluk üstlendiğini ifade etti.

Kadınların ekonomik hayata katılımını artıran ve çocukların sağlıklı gelişimlerini destekleyen projelerin toplumsal kalkınmaya doğrudan katkı sunduğunu vurgulayan Vali Çağatay, “Kadınlarımızın bilgi, beceri ve üretim kapasitelerini geliştirmelerine imkan sağlayan, çocuklarımızın ise sosyal, kültürel ve psikolojik yönden desteklenmesini amaçlayan bu proje, sosyal dayanışmanın güzel bir örneğini oluşturmaktadır. Bu anlamlı projenin ilimiz adına hayırlı sonuçlar doğuracağına inanıyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin