KARDEMİR’den Kadro Açıklaması - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Temmuz, 2016 14:33 tarihinde yayınlandı
0
0

KARDEMİR’den Kadro Açıklaması

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri’nde çalışan taşeron işçilerin kadro alınması ile ilgili olarak KARDEMİR A.Ş. tarafından açıklama yapıldı.

Açıklamada; “Bilindiği gibi Şirketimiz, özelleştiği 1994 yılından bu yana aralıksız sürdürdüğü yatırımlar ile teknolojisini yenilemiş, kapasitesini artırmış, başta ray olmak üzere, ağır profil, çubuk – kangal gibi yeni ürünler ile ürün gamını da genişletmiştir. Şirketimiz, tüm iş süreçlerini “sürekli iyileştirme” anlayışı ile geliştirmeye devam etmekte olup üretim kapasitesini 3 Milyon ton seviyelerine doğru çıkarmaktadır.

Bu büyüme ve gelişim, şüphesiz ki büyük bir inancın ve emeğin ürünüdür.  Bu süreçte katkı sağlayan; Yönetim Kurullarımız,  Hissedarlarımız, Çelik-İş Sendikamız, her kademedeki Çalışanlarımız, Tedarikçilerimiz, Müşterilerimiz, Kamunun Değerli Yönetici ve Temsilcileri ile Yöre Halkımız olmak üzere, tüm paydaşlarımıza bu bağlamda içtenlikle teşekkür ederiz.

Yukarıda belirtilen yatırımlar ve büyüme, şirketimiz için farklı iş çözümlerini de gündeme getirmiştir. Halen şirketimiz tarafından yapılmayan ve alt işverenler vasıtası ile yapılmakta olan bir kısım işlerimiz, kendi uzman kadrolarımızı yetiştirmek amacı ile önümüzdeki dönemde Şirketimiz tarafından yapılacak olup, bu işlerde alt işveren çalışanı olarak bulundukları yerlerde iş tecrübesine sahip, iş süreçlerini yaşamış 372 kişinin, Şirketimiz kadrolarına geçirilmesine karar verilmiştir.

Bu vesile ile mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyor, uygulamamızın; başta bahse konu arkadaşlarımız ve aileleri olmak üzere, Şirketimize ve Karabük’ümüze hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
safranbolu tso yorex fuarinda yoresel urunlerini tanitti iCzqzQOq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu TSO, YÖREX Fuarı’nda yöresel ürünlerini tanıttı

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na Batı Karadeniz Kalkınma Birliği ile birlikte katılarak bölgenin yöresel ürünlerini tanıttı.

Türkiye’nin dört bir yanından katılımcıların yer aldığı fuarda Safranbolu standı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Fuarda, Safranbolu’nun coğrafi işaretli ürünleri başta olmak üzere yöresel lezzetler katılımcıların beğenisine sunuldu.

Erol Altuntepe, yaptığı açıklamada, bu tür organizasyonların yerel üreticilerin tanıtımı ve ürünlerin ulusal pazarda bilinirliğinin artırılması açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nın hem ticari bağlantılar kurmak hem de kültürel değerleri geniş kitlelere ulaştırmak adına önemli bir platform olduğunu ifade eden Altuntepe, Safranbolu’nun değerlerini tanıtmaya yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Fuar süresince Safranbolu standını ziyaret eden katılımcılara ürünler hakkında bilgi verilirken, bölgenin turizm potansiyeli de tanıtıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin