Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 13:03 tarihinde yayınlandı
0

KARDEMİR’den açıklama

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) AŞ. yönetim kurulu tarafından fabrika hakkında yapılan haberlerle ilgili açıklamalarda bulunuldu.
Yapılan yazılı açıklamada, “Son iki aydır Şirketimiz, Yönetim Kurulu Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, değişik konu başlıklarında ve maksatlarda asılsız ve mesnetsiz haberlerle karalanmaya çalışılmış ve haksız suçlamalar ile karşı karşıya kalmıştır. Şirketimize zarar vermemek ve yatırımcılarımızın sahip olduğu hisselerin değer kaybetmemesi için karşılıklı açıklamalar ile bu asılsız haberlere hiçbir şekilde cevap verilmemiştir. Bu asılsız ve mesnetsiz haberlerin karalama ve haksız suçlama dışında hiçbir değeri yoktur” denildi.
Açıklamada ayrıca 106 personele işbaşı yaptıran KARDEMİR’de işçi, uzman, mühendis, müdür, direktör, danışman gibi bütün personel alımları idare tarafından objektif kriterlerle yapılan mülakatlar sonucunda, başarılı olan adayların yönetim kurulunun onayı ile yapıldığı belirtilerek, “Şirketimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada, Genel Kurullarından aldığı yetki doğrultusunda, Karabük ve ülkemizin insanının refah ve mutluluğu için, çalışanları ve yöre halkıyla barışık bir şekilde sosyal sorumluluklarını yerine getirmeye devam edecektir” ifadeleri kullanıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta sel alarmi alinan tedbirler masaya yatirildi mpUITvIY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta sel alarmı: Alınan tedbirler masaya yatırıldı

Tokat’ta etkili olan yoğun yağışlar sonrası Turhal’da kurulan İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde alınan tedbirler değerlendirildi.

Tokat’ın Turhal ilçesinde, kent genelinde etkili olan yoğun yağışların ardından alınan tedbirlerin değerlendirilmesi amacıyla İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Tokat Valisi Abdullah Köklü’nün yanı sıra AFAD yetkilileri, belediye ekipleri, DSİ temsilcileri ve ilgili kurum amirleri katıldı. Toplantıda özellikle Yeşilırmak Havzası’nda artan su debisi, taşkın riski bulunan bölgeler ve sahada yürütülen çalışmalar ele alındı. İl genelinde ekiplerin 24 saat esasına göre görev yaptığı belirtilirken, riskli bölgelerde iş makineleri ve personelin hazır bekletildiği öğrenildi. Bazı köylerde ise tedbir amaçlı tahliye ve güvenlik önlemlerinin sürdüğü ifade edildi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Tokat Valisi Abdullah Köklü, vatandaşların resmi kurumların uyarılarını dikkate almasını istedi. Kent genelinde tüm kurumların koordinasyon içerisinde çalıştığını belirten Köklü, can ve mal kaybının yaşanmaması adına gerekli tedbirlerin aralıksız sürdürüldüğünü ifade etti.

Öte yandan bölgede yağışların etkisini sürdürmesi nedeniyle dere yatakları ve taşkın riski bulunan alanlarda güvenlik önlemlerinin artırıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin