blank
Berkay Doğan tarafından
26 Ocak, 2026 09:30 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 25.01.2026 14:05
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Kardemir’de Kapsamlı Organizasyon Revizyonu

Karabük Demir Çelik İşletmeleri (KARDEMİR)  Yönetim Kurulu’nun aldığı karar doğrultusunda şirketin üst ve orta kademe yönetim yapısında kapsamlı bir organizasyon revizyonuna gidildi.

Yapılan düzenlemelerle birlikte bazı birimler birleştirildi, bazı müdürlükler lağvedildi, yeni direktörlükler ve genel müdür yardımcılıkları oluşturuldu. Çok sayıda yönetici ise görev değişikliği ve asaleten atamalarla yeni pozisyonlarına getirildi.

Bu kapsamda İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Aycan görevinden ayrılırken, bu göreve Sabri Kılıç asaleten atandı. Genel Müdürlük Makamına bağlı Hukuk Genel Müdür Yardımcılığı ihdas edilerek Mustafa Gürbüz bu göreve getirildi. Hukuk Başmüşavirliği de bağlı alt birimleriyle birlikte bu yeni yapılanmaya bağlandı.

Kalite yapılanması da baştan aşağı revize edildi. Metalurji Kalite Proses Direktörlüğü’nün adı Kalite Direktörlüğü olarak değiştirilirken, Mustafa Sinan Erdoğan Kalite Direktörü oldu. Kalite Direktörlüğü Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığına bağlandı. Kalite Proses Müdürlüğü Kalite Müdürlüğü olarak yeniden yapılandırıldı ve Murat Bodur asaleten Kalite Müdürü olarak atandı. AR-GE Müdürlüğü ise doğrudan Kalite Direktörlüğüne bağlandı. Ayrıca Müşteri İlişkileri Müdürlüğü ihdas edilerek Serdar Baycık bu göreve getirildi, Pazarlama Ürün ve Müşteri Teknik Hizmetler Müdürlüğü lağvedildi.

Tedarik Zinciri Direktörlüğü Planlama Direktörlüğü olarak revize edilirken, Nazmi Sarıkaya Planlama Direktörü oldu. Üretim Planlama ve Takip ile Hammadde Planlama ve Takip müdürlükleri kapatıldı. Hammadde Maniplasyon Müdürlüğü ile Sinter Müdürlüğü birleştirilerek yeni bir müdürlük oluşturuldu ve Batuhan Güleç bu göreve atandı.

Haddehaneler Direktörü Sait Hadutoğlu görevinden ayrılırken, Osman Işıkgül Haddehaneler Direktörü olarak atandı. Çubuk ve Kangal Haddehanesi Müdürlüğüne Aytaç Aydın, Çelik Üretim Müdürlüğüne ise Timuçin Özdemir getirildi.

Stratejik Planlama ve Kurumsal Gelişim Müdürlüğü Stratejik Planlama Müdürlüğü olarak revize edilirken, Berkay Eyiol bu göreve asaleten atandı. İnsan Kaynakları Müdürlüğüne Ataberk Olcay getirildi, Sosyal İşler Müdürlüğü ise lağvedildi.

Dijital Dönüşüm ve Bilgi Teknolojileri Direktörlüğüne Genel Müdür Danışmanı Hakan Akıncı atanırken, Akıllı Çözümler Müdürlüğü görevi asaleten atama yapılıncaya kadar yine Akıncı tarafından yürütülecek.

İş Geliştirme ve Özel Projeler Direktörlüğü lağvedilirken, S. Tuğrul İmer Satış ve Pazarlama Direktörü olarak atanarak vekaleten yürüttüğü Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine devam edecek. Lojistik yapılanması da sadeleştirilerek Lojistik Direktörlüğü oluşturuldu ve Evrim Yetimoğlu bu göreve getirildi.

Kardemir Yönetimi, yapılan atamalarla birlikte yöneticileri tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Bu revizyonla ilgili yapılan değerlendirmelerde, "Kardemir’in daha yalın, daha merkezi ve karar alma süreçleri hızlandırılmış bir organizasyon yapısına geçme iradesini ortaya koyuyor. Özellikle kalite, planlama, lojistik ve dijital dönüşüm başlıklarının güçlendirilmesi; şirketin rekabet, verimlilik ve müşteri odaklılık hedeflerini ön plana aldığını gösteriyor" ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Mustafa Akgün tarafından
28 Ocak, 2026 17:25 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

YÖREMDEN GURME KARABÜK’TE

Karabük’te düzenlenen “Yöremden Gurme” Lezzet Fuarı, Kares Alışveriş Merkezi’nde Karabüklülere kapılarını açtı. 

Türkiye’nin dört bir yanından gelen yöresel tatların buluştuğu fuar, doğal ve taze ürünleriyle vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Anadolu’nun zengin mutfak kültürünü yansıtan fuarda; peynir, zeytin, bal, sucuk, baharat çeşitleri, yöresel reçeller, kuruyemişler, sirkeler, soslar ve kahvaltılık ürünler başta olmak üzere birçok lezzet ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Fuarda özellikle kahvaltılık ürünlerde yüzde 30’a varan indirimlerdikkat çekiyor.

SON 4 GÜN KALDI

Kares Alışveriş Merkezi’nin zemin katında kurulan stantlarda gerçekleştirilen “Yöremden Gurme” fuarının, 1 Şubat Pazar günü sona ereceği bildiren Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, lezzet şölenine katılmak isteyen vatandaşlar için fuarda son 4 güne girildiğini vurgulandı.

ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE TÜRKİYE HAVASI

Türkiye’nin 7 bölgesinden getirilen yöresel ürünlerin sergilendiği fuarda; Siirt’ten Batman’a, Diyarbakır’dan Şanlıurfa’ya, Afyon’dan Kahramanmaraş’a kadar birçok il ve ilçenin özgün tatları bir araya geliyor. Ziyaretçiler, hem farklı şehirlerin mutfak kültürlerini tanıma hem de yöresel ürünlerini seyahat etmeden tatma imkanı buluyor.

Fuara yoğun ilgi gösteren Karabüklüler, yöresel lezzetleri uygun fiyatlarla temin etme fırsatı yakaladıklarını belirtti.

Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, Anadolu’nun meşhur lezzetlerini Karabük halkıyla buluşturmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Yöremden Gurme” fuarının belirli aralıklarla Karabük’te yeniden düzenleneceğini de ekledi.

Video için tıklayınız.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.