Karabük Postası tarafından
17 Kasım, 2021 12:02 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

 “Kardemir, Savunma Sanayi Fuar’ında da yerini aldı.”

Pazarlama ve ihracat çalışmalarını gün geçtikçe güçlendiren ve arttıran KARDEMİR A.Ş., yeni pazar arayışları ve yeni ürün geliştirme uğraşları çerçevesinde 10-11-12-13 Kasım 2021 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’na katıldı. Konuyla ilgili Kardemir A.Ş'den yapılan açıklama şöyle: "“KARA-DENİZ-HAVA-UZAY” sloganı ile bir araya gelen Türkiye’nin önde gelen savunma sanayi kuruluşlarının buluştuğu fuarda şirketimiz, bağlı ortaklığımız Kardökmak ile birlikte yer aldı. Türk savunma sektörünün öncü kuruluşlarından isimlerin ağırlandığı standımızı, Türkiye'nin ilk yerli üretim S/İHA sistemi Baykar Bayraktar TB2'nin mimarı, Baykar Savunma Teknoloji Lideri Sayın Selçuk Bayraktar da ziyaret etti. Şirketimiz, ürünlerimiz ve üretim süreçlerimiz ile ilgili bilgilerin aktarıldığı ziyarette, Sayın Bayraktar şirketimizin savunma sanayine sunabileceği katkılar hakkında tavsiyelerini dile getirdi. İlk Türk Demiri plaketinin takdiminin ardından, Sayın Bayraktar ile birlikte iş birliği yapılabilecek diğer firmalara ziyaret düzenlendi. Fuar organizasyonuna stant ile katılımın yanı sıra sponsoru da olan şirketimiz, Kardökmak ile birlikte birçok firma ziyareti gerçekleştirdi. Hali hazırda yürütülmekte olan projelerin yanı sıra, uzun vadeli çalışmaların da planlandığı ziyaretlerde, stant ekibimiz 4 gün boyunca diğer firmaları da ağırladı. Şirketimizin birçok farklı sektöre birden fazla ürün tedarik edebiliyor oluşunun yanı sıra, bağlı ortaklığımız Kardökmak’ın da yüksek döküm kabiliyetleri savunma sanayi alanında beğeni ile karşılandı. Türkiye’nin birinci, Avrupa’nın ise ikinci en büyük savunma sanayi fuarı konumunda olan SAHA EXPO Fuarı’nda standımızı ziyaret eden ve bizleri ağırlan tüm sektör paydaşlarımıza teşekkür ederiz"

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Devrek Kaymakamı Evlice, huzurevi sakinleriyle vedalaştı

Balıkesir’in Havran ilçesine tayini çıkan Devrek Kaymakamı Muhammet Evlice, ilçeden ayrılmadan evvel Devrek Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde kalan yaşlılarla bir ortaya gelerek vedalaştı.
Görev mühleti boyunca ilçede yürüttüğü çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanan Kaymakam Evlice, yeni misyon yeri öncesi Devrek Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen Evlice, onların hayır duasını aldı. Ziyarette duygusal anlar yaşanırken, huzurevi idaresi ve yaşlılar, Kaymakam Evlice’ye bugüne kadar gösterdiği ilgiden ötürü teşekkür etti. Yaşlılar, "Yeni vazife yerinizde muvaffakiyetler diliyoruz, hakkınızı helal edin" diyerek Kaymakam Evlice’yi uğurladı.
Devrek’teki misyonunu tamamlayan Muhammet Evlice’nin önümüzdeki günlerde Balıkesir’in Havran ilçesindeki vazifesine başlayacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin