Reklam
Reklam
66bca841039a1 jpg
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
14 Ağustos, 2024 15:51 tarihinde yayınlandı
0

KARDEMİR, Maden Sahası Yapacak

Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş., (KARDEMİR) Maden ve Petrol  İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Balıkesir, Kırıkkale, Kütahya ve Sivas İllerinde yapılacak olan  Maden Sahası yapım ihalelerini kazandı. Bu ihalelerin toplam bedelinin ise 15 Milyon 271 Bin TL olduğu bildirildi

Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KARDEMİR), Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG) tarafından düzenlenen maden sahası yapım ihalelerini kazandı. Şirket, Balıkesir, Kırıkkale, Kütahya ve Sivas illerinde gerçekleştirilecek maden sahası projeleri için toplamda 15 Milyon 271 Bin  TL’lik bir bedelle ihaleleri aldı.

İhale listesinde yer alan projeler arasında, Balıkesir ilindeki bir maden sahası için 2.000.000 TL, Kırıkkale ilindeki sekiz maden sahası için 820.000-1.050.000 TL, Kütahya ilindeki bir maden sahası için 8.200.000 TL ve Sivas ilindeki bir maden sahası için 4.250.000 TL değerinde teklifler sunuldu.

KARDEMİR, bu projelerin gerçekleştirilmesiyle birlikte maden sektöründeki varlığını güçlendirmeyi ve yerel ekonomilere katkıda bulunmayı hedefliyor. Şirket, sürdürülebilir kalkınma prensipleri doğrultusunda, maden sahalarının etkin ve çevre dostu bir şekilde işletilmesine önem vereceğini açıkladı.

KARDEMİR’in maden sahası projeleri, hem şirketin stratejik hedefleri açısından hem de Karabük açısından büyük önem arz ederken, Şirketin maden sektöründeki büyüme hamlesi, hem yatırımcılar hem de paydaşlar için umut verici bir gelişme olarak öne çıkıyor. Önümüzdeki dönemde, bu projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte KARDEMİR’in sektördeki etkisinin daha da artması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yesilirmakta su seviyesi yukseldi vatandaslar tehlikeye ragmen kopruye akin etti gxBwalDj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi: Vatandaşlar tehlikeye rağmen köprüye akın etti

Tokat’ta son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve Almus Barajı’nın dolusavağının taşmasının ardından Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi. İl merkezinden geçen ırmağın debisinin artmasıyla birlikte Atatürk Köprüsü çevresinde tehlikeli görüntüler oluştu.

Kent merkezinde gece saatlerinde yükselen su seviyesini gören vatandaşlar köprü üzerine akın etti. Taşkın riskine rağmen köprü çevresinde toplanan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla o anları görüntüledi. Bazı vatandaşlar, Yeşilırmak’ın uzun yıllardır ilk kez bu kadar yükseldiğini ifade etti. Kahverengiye dönen ve hızla akan suyun köprü ayaklarına kadar ulaştığı görüldü. Özellikle köprü altında oluşan güçlü akıntı dikkat çekti. Öte yandan Yeşilırmak’taki yükseliş dron ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde suyun debisinin ciddi şekilde arttığı, köprü çevresinde yoğun insan kalabalığı oluştuğu ve ırmağın taşkın seviyesine yaklaştığı görüldü. Yetkililer, vatandaşların dere ve ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin