Reklam
Reklam

KARDEMİR Kredi Anlaşmasını İmzaladı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Mayıs, 2014 15:05 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) A.Ş Alman KfW IPEX Bank ile 93 milyon avroluk kredi sözleşmesi imzaladı.

KARDEMİR A.Ş tarafından Kamu Aydınaltma Platformu (KAP)’a yapılan açıklamada, “Şirketimizin yatırım programı içerisinde yer alan “Demiryolu Tekeri Üretimi Tesisi” yatırımının yurtdışı harcamalarının finansmanında kullanılmak üzere Hermes garantisinde Alman KfW IPEX Bank ile şirketimiz arasında 93 milyon 225 bin EURO’luk, 3 yıl ödemesiz dönem, 10 yıl ödemeli dönemi olmak üzere toplam 13 yılda ödemek koşulları ile yatırım kredisi anlaşması imzalanmıştır” denildi.

KARDEMİR ayrıca, geçtiğimiz haftada aynı banka ile “Çubuk ve Kangal Haddehanesi” yatırımı için de 45 milyon 553 bin 607 EURO’luk anlaşma imzalamıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yola saçılan tuğlalar ulaşımı tek yöne düşürdü

yola sacilan tuglalar ulasimi tek yone dusurdu UUlfGEVh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0

Karabük-Yenice kara yolunda seyir halindeki tırdan düştüğü iddia edilen tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Balıkısık Orman Deposu mevkiinde kara yoluna saçılan tuğlaları fark eden sürücüler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Yolun bir bölümünü kaplayan tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin yolda yaptığı temizlik çalışmasının ardından tuğlalar kaldırılarak trafik akışı normale döndü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin