KARDEMİR Kavşağı ihale ediliyor - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Temmuz, 2020 09:03 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:59
0
0

KARDEMİR Kavşağı ihale ediliyor

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, KARDEMİR Kavşağının ihale edileceğini açıkladı.
AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, yaptıkları ortak açıklamada, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı başta olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ziyaretlerinde sıklıkla gündeme getirdikleri KARDEMİR Farklı Seviyeli Kavşak Yapım İşinin ihalesinin 18 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleşeceğini açıkladı. Açıklamada, şunlar kaydedildi:
“Karabük’ümüzün en önemli konularından olan ve yakından takip ettiğimiz KARDEMİR Kavşağı’nın yapımı ile birlikte yaşanan trafik yoğunluğu büyük ölçüde azalmış olup, trafik güvenliği ve standartları artırılarak vatandaşlarımızın rahat ve güvenli ulaşımına imkan sağlamış olacaktır. Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi gerçekleşecek olan KARDEMİR Kavşağının iş kapsamında 4 bin ton çelik, 120 bin ton alt temel ve temel yapılması, 115 bin metrekare BSK kullanılacaktır. Karabük’ümüze hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
patlayan komur kazani ve tup villayi kule ceviriyordu XICeTJmA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Patlayan kömür kazanı ve tüp villayı küle çeviriyordu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde kömür kazanı ve tüp patlaması sonucu villada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Olay, dün gece saatlerinde Cide ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emin Kayran’a ait villada, henüz belirlenemeyen sebeple kömür kazanı ve tüp patladı. Patlamanın ardından çıkan yangını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Cide Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangında villada büyük oranda maddi hasar meydana geldi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin