Reklam
Reklam

Kardemir Karabükspor’da St. Etıenne Maçı Hazırlıkları

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Ağustos, 2014 11:14 tarihinde yayınlandı
0

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas: “İşimiz Zor Ama Altından Kalkacak Güce Sahibiz”

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “İşimiz çok zor, kolay değil. Ama bunun altından kalkabilecek gücümüz var” dedi.
UEFA Avrupa Ligi Play-off rövanş maçında Kardemir Karabükspor, St. Etienne maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Hasan Doğan Tesisleri’nde teknik direktör Tolunay Kafkas gözetiminde kontrollü pas ve teknik çalışma yapan kırmızı-mavili ekipte rahatsızlığı bulunan Kumbela ile dedesi vefat eden Musa Çağıran idmanda yer almadı.
Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplandıran tecrübeli çalıştırıcı Kafkas, çalışmalarını yoğun tempoda sürdürdüklerini, rakiplerinin son lig maçında Reims ile oynadığı karşılaşmayı futbolcularıyla birlikte izlediklerini söyledi.
Çok önemli bir maça çıkacaklarını da belirten Kafkas, “İşimiz çok zor, kolay değil. Ama bunun altından kalkabilecek gücümüz var. Dikkatli ve iyi konsantre olabilirsek umutlu bir sonuçla dönebiliriz. Ben, bir adım önde olmamıza rağmen şansların eşit olduğunu düşünüyorum’’ dedi.
HER SONUCA AÇIK OLMAK LAZIM
Sahalarında oynadıkları ilk maçın kendisini rövanş için umutlandırdığını ancak rakiplerinin kendi sahasında oynayacağına dikkat çeken Kafkas, “Oyuncu kalitesi olarak çok iyi kompakt bir takım. Çok etkili 2 tane kenar oyuncusu var. Onlarda bu işi kazanmak isteyecek. Kolay olmayacak. Biz ilk maçtaki gibi aynı direnci, mücadeleyi, taktik anlayışını biraz daha değiştirerek ortaya koymak zorundayız. İyi oynayacağımızı ben biliyorum. Ama futbol bu her sonuca da açık olmak lazım” dedi.
St Etienne maçından alacakları puanın ülke puanı için de önemli olduğuna vurgu yapan Kafkas, “Buna katkı sağlayabilirsek bizim adımıza çok mutluluk verici olur. Ama önce Karabükspor’un gruplara kalması her şeyden daha önemli. Ülke puanın düşük olmasının sorumlusu Karabükspor değil” ifadesinde bulundu.
ZOR BİR LİG BİZİ BEKLİYOR
Geçen sezondan daha zor bir süper ligin kendilerini beklediklerini anlatan Kafkas, şunları söyledi:
“Lig bir çok şeyin önünde, üstünde. Her takım iyi takım kurdu. Geçen seneden daha zor bir lig bizi bekliyor. Bizim belli bir sistemimiz ve oyun anlayışımız var. Bunu maçlara yansıtabilirsek ligi iyi yerlerde bitirebiliriz. Önemli olan bu oyunumuzu ve formumuzu koruyabilmek. Geçen sezon büyük oranda bunu koruduk. Şimdi üzerine koyarak çalışacağız. Bu lig çok zor. Onun için de her takımın inişleri ve çıkışları olacaktır. Biz ligi ilk 10 içerisinde bitirmek istiyoruz. En büyük hedeflerimizden bir tanesi de Türkiye kupasını kazanmak.”
KADROMDAN MEMNUNUM
Bir gazetecinin, ‘İstediğiniz kadroyu oluşturabildiniz mi’ sorusuna ise Kafkas, “İmkanlarımız doğrultusunda yapılabileceklerin en iyisini yapmaya çalıştık. Çok pahalı değil, doğru ve bize uyacak Karabük’ü sevecek oyunculardan yanayım. Kadromdan memnunum’’ diyerek yanıtladı.
Kafkas, en büyük hayalinin ise Kardemir Karabükspor’u bu ligde yaşatmak olduğunu ve daha sonra kuracakları akademiden antrenör ve oyuncular yetiştirmek olduğunu kaydett

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin